Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Urządzenie do statycznego utrzymywania ciepła 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1), sterowanie elektroniczne, Moduline

Kod: 19010029

Urządzenie do statycznego utrzymywania ciepła 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1), sterowanie elektroniczne, Moduline

Brak w magazynie
53984.70
53984.70
Oceny
Przewidywana wysyłka 21 dni - Transport gratis!
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Orlen Paczka 4.99
Kurier express 29.99
Dostępność 0 szt.
Szybkie zamówienie (12) 307 06 04

Dane techniczne:

Wymiary(S/G/W): 765 x 860 x 1760 mm

Pojemność: 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1)

Zakres temp: 30-120oC

Waga: 111 kg

Moc: 1500W+1500W

Zasilanie: 230 V

Rozstaw prowadnic: 75 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

Możliwość podania na stół potraw w zaplanowanym przez Ciebie

momencie, jest podstawowym wymogiem dla każdej profesjonalnej

kuchni. Nic nie powinno być pozostawione przypadkowi, chcąc

zapewnić smak, konsystencję i wygląd, taki sam jak dopiero co

przygotowane danie.

Statyczne urządzenie do utrzymywania jedzenia w cieple,

charakteryzujące się niskim zużyciem energii, gwarantuje

maksymalną wydajność i absolutną jakość prezentowanej żywności.

Warm oferuje zaawansowaną technologię, która zapewnia

równomierną i stabilną temperaturę, dokładnie skalibrowaną, aby

była łagodna dla żywności, chroniąc w ten sposób smaki i zapachy.

System ogrzewania, zasilany rezystorami drutu owiniętymi wokół

zewnętrznej ściany komory, oraz sterowany elektronicznie precyzyjnie,

utrzymuje wilgotność zawartą w żywności, bez suszenia, jako

przeciwieństwo wentylowanych systemów utrzymania. Dzięki swojemu

doświadczeniu w stosowaniu statycznych pieców Cook & Hold,

Moduline zapewnia efekt nadzwyczajnego grzania dla różnych

zastosowań, zarówno stołówek, restauracji typu fast food, jak i bankietów

i obiektów publicznych. Oferta obejmuje wiele modeli i różne tryby

instalacji: nadblatowe, podblatowe z szufladami, na kółkach lub stojące.

Zakres temperatur od 30 do 120 stopni

Bardzo nisk