WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Urządzenie do statycznego utrzymywania ciepła 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1), sterowanie elektroniczne, Moduline

Kod: 19010029

Urządzenie do statycznego utrzymywania ciepła 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1), sterowanie elektroniczne, Moduline

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
53984.70
53984.70
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni - Transport gratis!
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 20

Dane techniczne:

Wymiary(S/G/W): 765 x 860 x 1760 mm

Pojemność: 8+8x GN2/1 (16+16x GN1/1)

Zakres temp: 30-120oC

Waga: 111 kg

Moc: 1500W+1500W

Zasilanie: 230 V

Rozstaw prowadnic: 75 mm

Parametry i wyposażenie standardowe:

Możliwość podania na stół potraw w zaplanowanym przez Ciebie

momencie, jest podstawowym wymogiem dla każdej profesjonalnej

kuchni. Nic nie powinno być pozostawione przypadkowi, chcąc

zapewnić smak, konsystencję i wygląd, taki sam jak dopiero co

przygotowane danie.

Statyczne urządzenie do utrzymywania jedzenia w cieple,

charakteryzujące się niskim zużyciem energii, gwarantuje

maksymalną wydajność i absolutną jakość prezentowanej żywności.

Warm oferuje zaawansowaną technologię, która zapewnia

równomierną i stabilną temperaturę, dokładnie skalibrowaną, aby

była łagodna dla żywności, chroniąc w ten sposób smaki i zapachy.

System ogrzewania, zasilany rezystorami drutu owiniętymi wokół

zewnętrznej ściany komory, oraz sterowany elektronicznie precyzyjnie,

utrzymuje wilgotność zawartą w żywności, bez suszenia, jako

przeciwieństwo wentylowanych systemów utrzymania. Dzięki swojemu

doświadczeniu w stosowaniu statycznych pieców Cook & Hold,

Moduline zapewnia efekt nadzwyczajnego grzania dla różnych

zastosowań, zarówno stołówek, restauracji typu fast food, jak i bankietów

i obiektów publicznych. Oferta obejmuje wiele modeli i różne tryby

instalacji: nadblatowe, podblatowe z szufladami, na kółkach lub stojące.

Zakres temperatur od 30 do 120 stopni

Bardzo niska moc zainstalowania i doskonała kontrola temperatury zapewniają minimalne zużycie energii elektrycznej

System ogrzewania Deli Warm znacznie wydłuża czas utrzymania po gotowaniu bez suszenia żywności

Ręczny  odpowietrznik pozwala na regulację wilgotności potraw

Uchwyty pozwalające na łatwą mobilność urządzenia

Wyposażenie  w 4 kółka jezdne o średnicy 120 mm w tym 2 z hamulcem

Brak wentylacji wentylatora zapobiega wysuszaniu potrwa dzięki czemu nie jest potrzebne dodatkowe zwilżanie i podpięcie wody

 

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: