WhatsApp

Witryna Samoobsługowa 75l Led Hendi 233092

Kod: 233092
Dostępność: duża ilość
1325.76
1325.76
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Witryna samoobsługowa 75L LED Hendi 233092

  • Idealna do stacji benzynowych, małych sklepików, kuchni biurowych, kantyn i stołówek do prezentowania wszelkich dań nie wymagających specjalnych warunków przechowywania jak np. cukierki w paczkach, kruche ciasteczka, drożdżówki itp.
  • Zasilanie 230 V oraz kompaktowa budowa sprawiają, że witrynę można ustawić praktycznie wszędzie
  • Pojemność komory 75 l
  • Oświetlenie LED umieszczone na górze sterowane podświetlonym włącznikiem
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej oraz hartowanego, bezpiecznego szkła
  • Pięć powierzchni ekspozycyjnych

Neutralna witrynka do sklepu i gastronomii

  • Malowane na czarno stalowe dno komory z pokryciem szklanym: 390x325 mm
  • Dolna szklana półka: 365x250 mm
  • Środkowa szklana półka: 365x230 mm
  • Górna szklana pólka: 360x195 mm
  • Malowana na czarno stalowa góra witryny: 393x325 mm
  • 3 przestawne szklane półki, nachylone pod lekkim kątem w stronę klienta
  • 8 możliwych ustawień półek
  • Odległość pomiędzy poziomami 45 mm
  • Boczne szyby o grubości 5 mm
  • Brak przedniej szyby umożliwia samoobsługę
  • Tylne szklane drzwi zamykane na magnes z zawiasem po prawej
  • Brak możliwości zamiany otwierania drzwi
  • Praktyczna dolna wnęka o wymiarach 260x320x(H)85 mm, np. na zapas prezentowanego towaru
  • 4 gumowe, nieregulowane nóżki: wys. 15 mm
  • Przewód elektryczny o dł: 1650 mm wraz z wtyczką na 230 V z uziemieniem
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
2
Długość (mm):
415
Szerokość (mm):
390
Wysokość (mm):
716
ProductMaterials:
Stainless steel;Hardened glass

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: