WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem MAJ25. Promocja trwa jeszcze 
7 dni
12
47
06
Zadzwoń: 123070604

Wózek Gastronomiczny do Transportu Pojemników GN 38x55x95cm Stal Nierdzewna

barcode Kod: MTP001805
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
22,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
Brak w magazynie
405,91 zł netto
499,27 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Funkcjonalny wózek do transportu pojemników GN ze stali nierdzewnej z blatem

Wybierz profesjonalny wózek do przewożenia pojemników typu GN 1/1. Został wykonany z trwałej stali nierdzewnej typu SS201, która jest odporna na uszkodzenia mechaniczne, dzięki czemu wózek posłuży Ci przez lata. Posiada 4 kółka (2 zostały wyposażone w hamulec), dzięki którym przejazd wózka będzie szybki, cichy i bezproblemowy. Wózek na samej górze posiada funkcjonalny, stalowy blat. Taki wózek to doskonałe rozwiązanie do zapleczy gastronomicznych w restauracjach, piekarniach, cukierniach czy hotelach. Czyszczenie wózka będzie bardzo proste, ze względu na gładką powierzchnię stali nierdzewnej. Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością, wyprodukowany zgodnie z normami UE

Podstawowe cechy wózka do transportu pojemników GN:

  • praktyczny funkcjonalny - 6 poziomów,
  • łatwy do utrzymania w czystości,
  • odporny na uszkodzenia mechaniczne,
  • bezpieczny - przemieszczanie na kółkach,
  • stabilny - dwa hamulce,
  • samodzielny montaż.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
55
Wysokość w centymetrach:
95
Kolor.:
Inox

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×