WhatsApp

Wózek Kelnerski 2-Półkowy Głęboki Yato YG-09099

Kod: YG-09099
Dostępność: średnia ilość
420.00
420.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
20
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Wymiary: 950x500x950 mm
  • Idealne rozwiązanie dla obiektów gastronomicznych takich jak hotele i restauracje oraz firmy cateringowe
  • Technologia montażu, bez widocznych na zewnątrz elementów łączących, gwarantuje elegancką prezencję, zwiększając walory wizualne
  • Wózek wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej typu 201
  • Odporność na rdzę oraz łatwość utrzymania w czystości
  • Pod spodem każdej półki zastosowano maty dźwiękochłonne, wykonane ze specjalnej pianki, która tłumi drgania i hałas powstający podczas transportu
  • Dwie duże półki o wymiarach 820x430 mm i głębokości 90 mm zakończone są specjalnym rantem, który zabezpiecza transportowane produkty przez ześlizgnięciem podczas przewożenia
  • Wszystkie krawędzie wózka są zaokrąglone, co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo podczas użytkowania
  • Rozstaw między półkami to 500 mm, co umożliwia transportowanie produktów o większych gabarytach, takich jak dozowniki do soków, termosy na kawę i herbatę itp. 
  • Nośność każdej z półek to 45 kg
  • 4 kółka z łożyskami, wykonane z wysokiej jakości szarego TPR.
  • Kółka nie rysują posadzki, nie pozostawiają na niej śladów i są skrętne w zakresie 360°
  • Dwa kółka z hamulcem
Parametry:
Materiał:
SS 201
Wymiary (DxSxW) [cm]:
950x500x950
Długość [mm]:
820
Szerokość [mm]:
430
Odstęp pomiędzy półkami [cm]:
500

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: