WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem DOWAKACJI. Promocja trwa jeszcze 
48 dni
04
26
31
Zadzwoń: 123070604

Zestaw Do Mięs 2 Elementowy Linia Churrasco Ciemny Brąz Hendi 29899169

barcode Kod: 29899169
Dostępność: mała
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
81,51 zł netto
100,26 zł brutto
79,47 zł netto 97,75 zł brutto cena z kodem: DOWAKACJI
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • jedyne na świecie noże z rękojeścią wykonaną z naturalnego drewna, którą można myć w zmywarce

  • uchwyt wykonany z impregnowanego drewna, połączony nitami ze stali nierdzewnej 

  • ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 420

  • odporne na wysokie temperatury 

  • certyfikowane przez NSF

  • 5 lat gwarancji

  • można myć w zmywarce

    Zestaw zawiera:

    1x nóż do mięs 20cm

    1x widelec do mięs 31cm

    Materiał:

     

  • ostrze wykonane jest ze stali nierdzewnej AISI 420, która odpowiada stali DIN 1.4028

     

  • uchwyt Polywood wykonany z impregnowanego drewna połączony nitami ze stali nierdzewnej
Parametry:
Ilość w opakow.::
2
Cecha:
brązowy
Kolor.:
brązowy
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Churrasco line is characterized by the most advanced technology in the production of wooden flatware handles and other kitchen accessories. The world's only handle made of natural wood (FSC certified), dishwasher safe. Layers of wood suitably impregnated with resin then pressed, sliced, polished and joined with stainless steel rivets. Extremely durable wooden handle resistant to impact, heat and moisture. 5-year guarantee (20)

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×