WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Zmywarka gastronomiczna, wyparzarka, wyświetlacz | Silanos LP57 EVO

Kod: 805020
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
20 547,76 zł netto
25 273,74 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Zmywarka do garnków i tac marki Silanos LP67 EVO HY-NRG to profesjonalne urządzenie rekomendowane do lokali gastronomicznych takich jak hotele, restauracje, bary, stołówki, szkoły, przedszkola itp. Sprzęt jest przeznaczony do mycia garnków, tac, talerzy, sztućców oraz szkła. 

  • profesjonalna zmywarka dwuściankowa z funkcją wyparzania
  • przystosowana do mycia talerzy sztućców i szkła
  • dozownik płynu myjącego i nabłyszczającego 
  • czas trwania cyklu 60/120/180/480/180 Hygenic 
  • specjalny program 180 Hygenic (mycie w temp 65°C i płukanie w 85°C) 
  • kolorowy wyświetlacz elektroniczny 
  • innowacyjny system utrzymujący stałe ciśnienie i temperaturę podczas płukania 
  • profesjonalna zmywarka dwuściankowa z funkcją wyparzania przystosowana do mycia talerzy, sztućców i szkła 
  • funkcja stand-by oszczędzająca energię 
  • rekomendowane przez Stalgast profesjonalne płyny do zmywarek zapewniają ich prawidłową pracę 
  • system automatycznego czyszczenia komory po całym dniu pracy 
  • zmywarka z pompą zrzutową posiada system automatycznie wypompowujący wodę z komory w przypadku braku aktywności powyżej 3 godzin
  • użycie wody 2,8 l/cykl, otwór wsadowy 620 mm 
  • urządzenie powinno mieć zamontowany uzdatniacz wody w celu ochrony przed osadzaniem się kamienia (zasilanie zimną wodą) 
Parametry:
Wysokość - H.:
1690mm
Głębokość - D:
720mm
Szerokość - W:
685mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Silanos
Napięcie - U:
400V
Moc elektryczna:
11.42kW
Długość cyklu pracy:
60/120/180/480/180 Hygenicsek

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Silanos
Poland

510 199 257
biuro@silanos.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: