WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Automatyczna prasa do burgerów RQH-114 | 3 600 szt./h Resto Quality

Kod: GP-RQH-114
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
86629.00
86629.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
Opis: Prasa do hamburgerów znajduje idealne zastosowanie w sklepach mięsnych, burgerowniach, cateringu, sklepach, w punktach gastronomicznych typu fast food, czy w przetwórstwie żywności Pozwala na produkcję klopsików oraz burgerów od 32 do 130 mm średnicy i 25 mm grubości, zależnie od zastosowanej formy. Następnie porcje te można wygodnie spłaszczyć do 150 mm Do urządzenia załączony jest jeden cylinder formujący gratis - przy zamówieniu należy wybrać średnicę  W produkcji można stosować różne składniki, typu wołowina, wieprzowina, kurczak, ryby, mieszanki mięsa z chlebem, jajkami, soją Szeroki wybór form umożliwia produkowanie hamburgerów o różnych rozmiarach i wadze: kwadratowe, owalne, czy inne kształty na zamówienie Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Wyjmowana dzieża o pojemności 24l, wykonana ze stali nierdzewnej, wyposażona jest w łopatki mieszające odpowiedzialne za rozprowadzanie i napełnianie formy mięsem Cylindry nadające kształt burgerom i klopsikom wykonane są polietylenu Załączony do urządzenia pedał pozwala na wygodną obsługę  Posiada mikrowyłącznik bezpieczeństwa na pokrywie zbiornika oraz przy mocowaniu cylindra, które gwarantują bezpieczną pracę osobie obsługującej maszynę Prosta regulacja grubości burgera za pomocą dźwigni Możliwość formowania burgerów w zakresie wagowym od 75 do 350 gramów oraz klopsików w zakresie od 10 do 40 gramów Urządzenia można w prosty sposób zdemontować w celu wyczyszczenia Urządzenie wyposażone jest w automatyczny podajnik papieru do burgerów o średnicy od 80 do 115 mm, przenośnik taśmowy oraz drugi wałek nadający wzór grilla Maszyna posiada również rozpylacz wody i 2 regulatory prędkości   Parametry urządzenia: Wymiary [mm]: 1201x605x1631 Pojemność [l]: 24 Wydajność [burgerów/h]: 3 600 Wydajność [klopsików/h]: 6 000 Moc [kW]: 0,46 Zasilanie [V]: 230 Maksymalna średnica hamburgera [mm]: 150 Maksymalna grubość hamburgera [mm]: 25 Waga netto [kg]: 166   Akcesoria: RQH-100 - Dodatkowa forma do klopsików lub burgerów. Dostępne średnice: 32, 40, 65, 90, 100, 115, 130 mm - 5 040 zł netto RQH100A/114 - Forma do krokietów 50x25 mm, canelloni 70x25 mm lub inne kształty na zamówienie - 6 200 zł netto RQBM-MH - Przystawka do zaokrąglania klopsików - 14 240 zł netto  
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: