WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Profesjonalna Nadziewarka do Kiełbasy 7l Szpryca Pionowa Hendi 282090

barcode Kod: 282090
Dostępność: duża
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
571,15 zł netto
702,52 zł brutto
559,73 zł netto 688,47 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Kolor/Wzór

Nadziewarka do kiełbasy Hendi 7 litrów - kod 282090

Prezentowane urządzenie to jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Konstrukcja ze stali nierdzewnej, obpowietrznik tłoka, lejki w zestawie - to wszystko zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację. Pojemność 7 litrów zapewnia optymalną wydajność, jakiej potrzeba w niewielkiej gastronomii czy gospodarstwie agroturystycznym stawiającym na własne wyroby wędliniarskie.

Nadziewarka do kiełbas Hendi 282090 - oferta Gastroprofit.pl

  • Idealna do przyrządzania własnych wyrobów w warunkach profesjonalnych i domowych
  • Dedykowana do sklepów mięsnych, masarni oraz dla rolników i myśliwych
  • Wyposażona w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
  • Siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
  • W zestawie 4 lejki w różnych rozmiarach o średnicy: 16/22/32/38 mm
  • Wyposażona w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporna na ciśnienie
  • Pojemność: 7l
  • Wymiary (mm): 300x300x(H)770
  • Posiada atest
Parametry:
Typ opakowania:
Pudło
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
300
Objętość użytkowa (L):
7
Szerokość (mm):
340
Wysokość (mm):
830
Programowalny:
False

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×