WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Wilk Maszynka Do Mielenia Mięsa TC12 + Nadziewarka do Kiełbas 7L Zestaw

Kod: 560040001_282090
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
2190.53
2190.53
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Profesjonalna Nadziewarka Do Kiełbasy 7L Szpryca Pionowa Hendi 282090
1 szt.
785.23 785.23
Nierdzewny Wilk Maszynka Do Mięsa TC12 INOX + 3 Sitka cookPRO 560040001
1 szt.
1450 1450

Wilk Profesjonalna Maszynka Do Mięsa TC12 INOX + 3 Sitka cookPRO 560040001

Wilki do mięsa to jedno z najczęściej spotykanych urządzeń w profesjonalnej gastronomii, takiej jak restauracje, bary, firmy cateringowe. Maszynki do mielenia cieszą się również zainteresowaniem rolników, myśliwych oraz amatorów domowych przysmaków wędliniarskich. Urządzenie świetnie sprawdza się w każdym lokalu, gdzie wymagana jest niezawodność i doskonała jakość wykonania. Produkt na przestrzeni lat przeszedł szereg modernizacji i udoskonaleń, dzięki czemu oferujemy Ci pewne i wydajne urządzenie o dużych możliwościach.

Wydajność i konstrukcja wilka do mielenia mięsa cookPRO 560040001

Wilk do mięsa cookPRO TC12 ma wydajność do aż 150 kg/h, która pozwala na szybką pracę. Dzięki solidnej i zwartej konstrukcji, wilk będzie działał bezawaryjnie długi czas. Wysokiej jakości stal nierdzewna ułatwia czyszczenie i dodatkowo wydłuża żywotność urządzenia, więc kupując naszą maszynkę do mielenia mięsa, masz pewność dobrego wyboru. Producent zaleca, by po cyklu pracy 15-20 minut, urządzenie mogło ostygnąć przez około 5 minut. 
Rewers i wyposażenie wilka TC12 cookPRO Wilk został wyposażony w rewers, ułatwiający pracę z urządzeniem. Do zestawu dołączamy także zestaw sitek - oczka 6, 8 oraz 10 mm, a także zapasowy nóż. Opcjonalnie można kupić sitka o innej średnicy oczek. Urządzenie w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304 (komora mielenia i ślimak również).
Dane techniczne:
  • Wymiary: 460x215x324 mm
  • Moc: 0.75 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Wydajność chwilowa: do 150 kg/h

Nadziewarka do kiełbasy Hendi 7 litrów - kod 282090

Prezentowane urządzenie to jeden z najpopularniejszych modeli na rynku. Konstrukcja ze stali nierdzewnej, obpowietrznik tłoka, lejki w zestawie - to wszystko zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację. Pojemność 7 litrów zapewnia optymalną wydajność, jakiej potrzeba w niewielkiej gastronomii czy gospodarstwie agroturystycznym stawiającym na własne wyroby wędliniarskie.

Nadziewarka do kiełbas Hendi 282090 

  • Idealna do przyrządzania własnych wyrobów w warunkach profesjonalnych i domowych
  • Dedykowana do sklepów mięsnych, masarni oraz dla rolników i myśliwych
  • Wyposażona w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
  • Siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
  • W zestawie 4 lejki w różnych rozmiarach o średnicy: 16/22/32/38 mm
  • Wyposażona w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporna na ciśnienie
  • Pojemność: 7l
  • Wymiary (mm): 300x300x(H)770
  • Posiada atest
Parametry:

Profesjonalna Nadziewarka Do Kiełbasy 7L Szpryca Pionowa Hendi 282090

Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
300
Objętość użytkowa (L):
7
Szerokość (mm):
340
Wysokość (mm):
830
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: