WhatsApp

Automatyczna prasa do burgerów wyd. 2100 szt./h | RQ C/E653

Kod: GP-C/E653
Dostępność: mała ilość
41856.00
41856.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis urządzenia:

  • prasa do hamburgerów o kompaktowej budowie, znajdzie zastosowanie w sklepach mięsnych, cateringu, sklepach, w punktach gastronomicznych typu fast food, czy w przetwórstwie żywności
  • łatwa do czyszczenia konstrukcja
  • szeroki wybór form umożliwia produkowanie hamburgerów o różnych rozmiarach i wadze: kwadratowe, owalne, czy inne kształty dostosowane do potrzeb klienta
  • można stosować różne składniki jak wołowina, kurczak, ryby, mieszanki mięsa z chlebem, jajkami, serem, soją, przyprawami etc., a nawet ciasto biszkoptowe
  • prasa zapewnia powtarzalność procesu tworzenia hamburgerów 
  • konstrukcja ze stali nierdzewnej i anodowanego aluminium
  • wymienny cylinder wykonany z Delrinu®, jeden lub dwa kształty
  • wyposażona w skrobak
  • łatwa regulacja grubości porcji - maksymalna grubość hamburgera to 23 mm
  • szybka i cicha praca maszyny
  • urządzenie wyposażone w magnetyczny mikrowyłącznik bezpieczeństwa i osłonę bezpieczeństwa
  • łopatki, cylinder formujący i lej podajnika można łatwo zdemontować w celu czyszczenia i konserwacji
  • pokrywa i obudowa z przezroczystego metakrylanu pozwala na kontrolowanie całego procesu produkcji hamburgerów
  • wyjmowana dzieża ze stali nierdzewnej
  • wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
  • certyfikat CE
  • Uwaga: cena nie obejmuje cylindrów formujących. Należy zamówić wraz z urządzeniem
  • Uwaga: aby uformować mięso w kształt klopsika wymagana jest maszyna do formowania klopsików C/E MBF, przenośnik taśmowy dostępny tylko w modelu C/E 653, w wersji o długości 80 cm (akcesoria dodatkowe), a także cylinder z Delrinu® CYL-P
  • W standardzie: 
    - wał standardowy (przy zamówieniu cylindrów do hamburgerów poniżej śr. 110 mm)
    - wał powiększony (przy zamówieniu cylindrów do hamburgerów równych lub powyżej śr. 110 mm)
  • możliwość zamówienia urządzenia z funkcją chłodzenia - za dopłatą
  • wersja z zasilaniem 230V  - za dopłatą

 

Parametry urządzenia:

  • Wymiary [mm[: 485/625x555x650
  • Pojemność [l]: 22
  • Wydajność [szt./h]: 2100
  • Moc [kW]: 0,75
  • Zasilanie [V]: 400
  • Maksymalna średnica hamburgera [mm]: 120
  • Maksymalna grubość hamburgera [mm]: 23
  • Waga netto [kg]: 53

 

Akcesoria:

  • cylinder z Delrinu® CYL-S - hamburger w kształcie cylindra, średnice do wyboru: Ø 90 mm, Ø 100 mm, Ø 110 mm, Ø 120 mm
  • cylinder z Delrinu® CYL-P - cylindryczne klopsiki 2 x Ø 36 mm
  • cylinder z Delrinu® CYL-C - inne kształty dostosowane pod klienta, po uzgodnieniu z producentem
  • dodatkowy wał PALA - wymagany, przy zamówieniu co najmniej dwóch cylindrów, w tym jeden jest mniejszy niż 110 mm, a drugi większy niż 110 mm
  • pedał PED
  • INCAR - podajnik do przeplatania hamburgerów papierem
  • PAPER – papier do podajnika INCAR, dwa różne wymiary, dobrane zależnie od wielkości hamburgera  (1kg – około 1000 sztuk)
  • NAS - przenośnik o długości 80 cm (zamiast standardowego 40 cm)
  • PFA - automatyczny skrobak (wyposażony w system pneumatyczny, który wymaga kompresora powietrza min 4 bar)
  • VVE - regulator prędkości (od 800 do 4000 cykli/h - do połączenia z przenośnikiem NAS i automatycznym skrobakiem)
  • COP/X - pokrywa dzieży ze stali nierdzewnej
  • VET/X - frontowe drzwiczki ze stali nierdzewnej
  • WTR - urządzenie do rozpylania wody
  • TC/T - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 660x600x740 mm
  • TC/T-MX - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 860x600x850 mm, wymagana do pras wyposażonych w NAS i VVE

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: