Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Automatyczna prasa do burgerów wyd. 2100 szt./h | RQ C/E653


37067.00
37067.00
37067.00
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5905915998044 |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- OCENY (0)
- ZAPYTAJ O PRODUKT
Opis urządzenia:
- prasa do hamburgerów o kompaktowej budowie, znajdzie zastosowanie w sklepach mięsnych, cateringu, sklepach, w punktach gastronomicznych typu fast food, czy w przetwórstwie żywności
- łatwa do czyszczenia konstrukcja
- szeroki wybór form umożliwia produkowanie hamburgerów o różnych rozmiarach i wadze: kwadratowe, owalne, czy inne kształty dostosowane do potrzeb klienta
- można stosować różne składniki jak wołowina, kurczak, ryby, mieszanki mięsa z chlebem, jajkami, serem, soją, przyprawami etc., a nawet ciasto biszkoptowe
- prasa zapewnia powtarzalność procesu tworzenia hamburgerów
- konstrukcja ze stali nierdzewnej i anodowanego aluminium
- wymienny cylinder wykonany z Delrinu®, jeden lub dwa kształty
- wyposażona w skrobak
- łatwa regulacja grubości porcji - maksymalna grubość hamburgera to 23 mm
- szybka i cicha praca maszyny
- urządzenie wyposażone w magnetyczny mikrowyłącznik bezpieczeństwa i osłonę bezpieczeństwa
- łopatki, cylinder formujący i lej podajnika można łatwo zdemontować w celu czyszczenia i konserwacji
- pokrywa i obudowa z przezroczystego metakrylanu pozwala na kontrolowanie całego procesu produkcji hamburgerów
- wyjmowana dzieża ze stali nierdzewnej
- wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
- certyfikat CE
- Uwaga: cena nie obejmuje cylindrów formujących. Należy zamówić wraz z urządzeniem
- Uwaga: aby uformować mięso w kształt klopsika wymagana jest maszyna do formowania klopsików C/E MBF, przenośnik taśmowy dostępny tylko w modelu C/E 653, w wersji o długości 80 cm (akcesoria dodatkowe), a także cylinder z Delrinu® CYL-P
- W standardzie:
- wał standardowy (przy zamówieniu cylindrów do hamburgerów poniżej śr. 110 mm)
- wał powiększony (przy zamówieniu cylindrów do hamburgerów równych lub powyżej śr. 110 mm) - możliwość zamówienia urządzenia z funkcją chłodzenia - za dopłatą
- wersja z zasilaniem 230V - za dopłatą
Parametry urządzenia:
- Wymiary [mm[: 485/625x555x650
- Pojemność [l]: 22
- Wydajność [szt./h]: 2100
- Moc [kW]: 0,75
- Zasilanie [V]: 400
- Maksymalna średnica hamburgera [mm]: 120
- Maksymalna grubość hamburgera [mm]: 23
- Waga netto [kg]: 53
Akcesoria:
- cylinder z Delrinu® CYL-S - hamburger w kształcie cylindra, średnice do wyboru: Ø 90 mm, Ø 100 mm, Ø 110 mm, Ø 120 mm
- cylinder z Delrinu® CYL-P - cylindryczne klopsiki 2 x Ø 36 mm
- cylinder z Delrinu® CYL-C - inne kształty dostosowane pod klienta, po uzgodnieniu z producentem
- dodatkowy wał PALA - wymagany, przy zamówieniu co najmniej dwóch cylindrów, w tym jeden jest mniejszy niż 110 mm, a drugi większy niż 110 mm
- pedał PED
- INCAR - podajnik do przeplatania hamburgerów papierem
- PAPER – papier do podajnika INCAR, dwa różne wymiary, dobrane zależnie od wielkości hamburgera (1kg – około 1000 sztuk)
- NAS - przenośnik o długości 80 cm (zamiast standardowego 40 cm)
- PFA - automatyczny skrobak (wyposażony w system pneumatyczny, który wymaga kompresora powietrza min 4 bar)
- VVE - regulator prędkości (od 800 do 4000 cykli/h - do połączenia z przenośnikiem NAS i automatycznym skrobakiem)
- COP/X - pokrywa dzieży ze stali nierdzewnej
- VET/X - frontowe drzwiczki ze stali nierdzewnej
- WTR - urządzenie do rozpylania wody
- TC/T - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 660x600x740 mm
- TC/T-MX - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 860x600x850 mm, wymagana do pras wyposażonych w NAS i VVE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
330.00
-6%
310.00
310.00
330.00
-24%
250.00
250.00
159.00
-6%
149.99
149.99
210.00
-5%
200.00
200.00