WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Bufet do Potraw GN 1/1 230V/2000W 30-90 St. C 1490x765x1370 Hendi 274064

barcode Kod: 274064
Dostępność: duża
Wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
5 719,28 zł netto
7 034,72 zł brutto
5 604,90 zł netto 6 894,03 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Kolor/Wzór

Bufet Do Potraw GN 1/1 230V/2000W 30-90 st. C 1490x765x1370 Hendi 274064

Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej z czarną drewnianą sklejką.
Przystosowany do 4 pojemników GN 1/1 - maksymalna głębokość 150 mm.
Dostarczany z 4 pojemnikami GN 1/1.
Wyposażony w oświetlenie w daszku.
Daszek można opuścić, aby pełnił funkcję osłony, zabezpieczony za pomocą zatrzasków.
Składane prowadnice na tacki po obu stronach.
2 półki pod ladą.
Wyposażony w 4 kółka.
Regulacja temperatury od 30°C do 90°C.

Parametry:
Moc wejściowa (W):
2000
Długość (mm):
1490
Waga itemu netto (kg):
109
Panel sterowania:
Analog
Odległość pomiędzy tacami (mm):
230
Szerokość (mm):
765
Wysokość (mm):
1370
ProductMaterials:
Stainless steel;18/0 Stainless steel;Hardened glass
Rozmiar GN:
GN 1/1
ProductSummary:
The HENDI Heated buffet has space for 4 GN 1/1, which are included in the set. The buffet is equipped with lighting in the canopy, has 2 shelves underneath for storing plates and cutlery and is easy to move thanks to 4 castors. This buffet is the ideal solution for self-service establishments or events, as it has a shelf on both sides for trays and ensures that food is kept perfectly warm.
ProductTempRangeTo:
90

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×