WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Duża Lodówka Gastronomiczna Nierdzewna 900l 2-Drzwiowa Hendi 233122

barcode Kod: 233122
Dostępność: średnia
Wysyłka: 30 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
5 218,79 zł netto
6 419,11 zł brutto
5 114,41 zł netto 6 290,73 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Lodówka Gastronomiczna Szafa Chłodnicza Nierdzewna 900l 2-Drzwiowa Hendi 233122

  • Szafa chłodnicza z linii Profi Line marki Hendi, 2-drzwiowa o pojemności 900 l,
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (tylna zewnętrzna ściana ze stali galwanizowanej)
  • Chłodzenie wymuszone
  • Grubość izolacji 50 mm (materiał: C5H10)
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Agregat chłodniczy EMBRACO
  • Automatyczne odparowanie skroplin
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Bezproblemowa praca urządzenia do temp. otoczenia +38°C
  • Samozamykające się, nieprzestawne drzwi wyposażone w zamek
  • Wygodny profilowany uchwyt do otwierania drzwi
  • 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
  • Kompresor: EG AS100HLR o mocy 1/3 KM
  • Czynnik chłodzący: R134A (330 g)
  • W zestawie 6 półek 525×530 mm o maks. nośności ok. 40 kg każda (przy równomiernym obciążeniu półki)
  • Wymiary komory: 1100×540x(H)1380 mm
  • Średnie dobowe zużycie energii elektrycznej: 3,6 kW
  • Waga: 135 kg
  • Producent: Hendi
  • Pojemność w l: 900
  • Wymiary w mm: 1200x745x(H)1950
  • Temperatura w stopniach celsiusza: -2/+8
  • Waga w kg: 135
  • Seria: Profi Line
  • Moc (W): 400
  • Napięcie (V): 230
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
450
Długość (mm):
1200
Długość wewnętrzna (mm):
1100
Szerokość wewnętrzna (mm):
540
Wysokość wewnętrzna (mm):
1380
Szerokość (mm):
740
Wysokość (mm):
1950
ProductTempRangeTo:
8
ProductInsulationThickness:
50

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×