WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Dzielarko-zaokrąglarka automatyczna Autobun 3-30 | RQ

Kod: GP-Autobun 3-30
Dostępność: mała ilość
86110.00
86110.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Profesjonalna, automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do porcjowania i formowania ciasta na bułki, pizzę, brioszki, itp.
  • Znacznie przyśpiesza i usprawnia pracę w piekarni
  • Prosta obsługa, dzięki elektronicznemu panelowi sterowania
  • Możliwość zapisania 10 programów dla różnych gramatur ciasta - ustawiamy czas zaokrąglania i nacisk
  • Wymienna głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje
  • Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy do zaokrąglania
  • Regulowana wysokość komory
  • Wyposażona w 3 matryce do zaokrąglania ciasta
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia
  • Urządzenie wyposażone w kółka
  • Możliwość dokupienia głowicy dzielącej do ciasta o innej gramaturze: 3-52 (gramatura ciasta 16-45 g, 52 porcje ciasta), 4-30 (gramatura ciasta 40-120 g, 30 porcji ciasta), 4-14 (gramatura ciasta 130-400 g, 14 porcji ciasta) - dopłata - 7 290,00 zł netto. Przy wyborze głowicy należy dobrać matrycę zaokrąglającą
  • Możliwość dokupienia matrycy zaokrąglającej (odpowiednio do wybranej głowicy 3-52, 4-30, 4-14) - dopłata 730,00 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 600x700x1750
  • Moc [kW]: 1,3
  • Ilość porcji: 30
  • Zakres wagi ciasta [g]: 25-80 
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 380
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: