WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Syfon Do Bitej Śmietany Dekorator Dozownik Domowy Hendi 0,25l + Naboje N2o 25 Szt

Kod: 588031_25
Dostępność: duża ilość
170.00
170.00
161.5 161.5 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Syfon Do Bitej Śmietany Dekorator Dozownik Domowy Hendi 0,25l + Naboje N2o 25 Szt

Polecany przez nas syfon do bitej śmietany idealnie sprawdza się do użytku domowego. Jego jakość (marka Hendi produkuje profesjonalny sprzęt gastronomiczny) gwarantuje długotrwałą i bezproblemowa eksploatację. Syfon Hendi i małej pojemności wystarcza na obsługę niewielkich przyjęć domowych. Urządzenie może być z powodzeniem używane w małej gastronomi, w której bita śmietana jest dodatkiem w menu. Pojemność butli pozwala na udekorowanie 4-8 standardowych gofrów.

Dekorator, butla do bitej śmietany Hendi 0,25L w zestawie z nabojami

  • Wysokiej jakości solidny syfon do bitej śmietany wykonany w całości z aluminium
  • W komplecie 3 końcówki z polipropylenu oraz szczoteczka do czyszczenia
  • Do użytku z nabojami (N2O) do syfonów do bitej śmietany
  • Posiada atest i może być stosowany w profesjonalnej gastronomii
  • Pojemność: 0,25 l
  • Wymiary (mm): śr. 80x(H)200
  • Kolor: biały
  • W zestawie znajduje się 25 naboi N2O

Sposób użycia dekoratora Hendi do bitej śmietany:

  1. Wlej schłodzoną śmietanę (min. 30%) do butli urządzenia.
  2. Śmietanę możesz dosłodzić syropem lub cukrem pudrem (nie należy używać zwykłego cukru).
  3. Załóż głowicę i dokładnie ją dokręć.
  4. Wbij nabój.
  5. Kilka razy intensywnie wstrząśnij syfonem.
  6. Gotowe.
Parametry:
Wysokość.:
200
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Pojemność (l):
0,25
Średnica:
80

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: