WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta RQCOMBI300 | RQ

Kod: GP-RQCOMBI300
Dostępność: mała ilość
57061.00
57061.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Profesjonalne maszyny umożliwiające idealne porcjowanie oraz zaokrąglanie ciasta
  • Dzielarka z podajnikiem wewnętrznym i pięcioma reduktorami
  • Możliwość uzyskania 5 zakresów gramatury z tolerancją do 10%: 50/90, 80/130, 120/180, 170/230, 220/300
  • Stożki do porcjowania ciasta o średnicy: 40, 45, 50, 55, 60 mm w zestawie z dzielarkami
  • Duże okno wizyjne, pozwalające kontrolowanie procesu
  • Forma do zaokrąglania ciasta w zestawie z zaokrąglarkami
  • Panel sterowania zapewniający bezpieczeństwo użytkownika
  • Obudowa urządzenia i podstawa wykonane ze stali nierdzewnej
  • Zaokrąglarka osadzona na kółkach, co zapewnia większą mobilność
  • Licznik porcji (tylko model RQCOMBI900)
  • Szuflada do odbioru i wydawania porcji w modelu RQCOMBI900

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 660x880x1490
  • Pojemność dzieży [kg]: 30
  • Moc [kW]: 1,3
  • Maksymalny zakres wagowy ciasta [g]: 50 - 300
  • Maksymalna wydajność [ilość porcji/h]: 340 (250 g)
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 151

 

Dlaczego warto wybrać dzielarke do ciasta Resto Quality RQCOMBI300?

  • Profesjonalne urządzenie do porcjowania i zaokrąglania ciasta wyprodukowane we Włoszech
  • Pozwala na zachowanie wysokich standardów wyrobu pizzy
  • Każda kulka ciasta ma idealna strukturę i gramaturę
  • Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze i konserwacji
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: