WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Divobun 4-30 | RQ

Kod: GP-Divobun 4-30
Dostępność: mała ilość
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
36 049,59 zł netto
44 341,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Dzielarko-zaokrąglarka półautomat Divobun 4-30 RQ 

Przedstawiamy profesjonalną, półautomatyczną dzielarko-zaokrąglarkę do porcjowania i formowania ciasta na bułki, brioszki, itp. Urządzenie Divobun 4-30 RQ znacznie przyśpiesza i usprawnia pracę w piekarni. Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Divobun 4-30 RQ jest prosta w obsłudze (obłsuga za pomocą dźwigni). Głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje. Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy formującej. Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Divobun 4-30 RQ posiada regulowaną wysokość komory. W wyposażeniu urządzenia półautomatycznego Divobun 4-30 RQ znajdują się trzy standardowe matryce przeznaczone do ciasta o gramaturze: 40 - 120 g. Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Divobun 4-30 RQ wyposażona jest w przycisk bezpieczeństwa. Istnieje możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia. Oferowane urządzenie Divobun 4-30 RQ cechuje prosta obsługa za pomocą trzech dźwigni, odpowiedzialnych za docisk, rozdzielanie oraz zaokrąglanie ciasta. łatwość utrzymania w czystości. Dodatkowo Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Divobun 4-30 RQ wyposażona jest w kółka ułatwiające przesuwanie. Matryce formujące można zawiesić na haku, znajdującym się na boku urządzenia.

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 600x700x2200

  • Moc [kW]: 0,75

  • Ilość porcji: 30

  • Zakres wagi ciasta [g]: 40-120

  • Zasilanie [V]: 400

  • Waga [kg]: 340

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: