-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
HENDI | Kotleciarka elektryczna do nacinania i zmiękczania mięsa S111Plus przystawka do nacinania i zmiękczania mięsa
Kod:
S011
Przewidywana wysyłka | 2 dni | ||||||||
Dostawa |
0
|
||||||||
Dostępność | Brak 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- ZAPYTAJ O PRODUKT
- Przeznaczona do zmiękczania i cięcia na paski mięsa zarówno na stoiskach handlowych w sklepach jak i w kuchni w gastronomii. Służy do przygotowania mięsa pieczeniowego i smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania. Dzięki nacięciom czas podsmażania zredukowany do 40%. Mięso nie kurczy się na patelni, jest soczyste i kruche.
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Osłona z tworzywa sztucznego
- Nóżki z tworzywa ABS
- Transparentna osłona ogranicza ryzyko przypadkowego kontaktu z urządzeniem
- Auto-wyłączenie urządzenia po ściągnięciu osłony
- Opcjonalne dwuczęściowe wkłady tnące można wyjąć z korpusu bez użycia narzędzi i przenieść do zmywarki w celu dokładnego umycia.
- W komplecie: szczotka i popychacz
- Współczynnik szczelności: IP 33
- Idealna do wszystkich artykułów spożywczych, które są przetwarzane w rzeźni, zakładach mięsnych i kuchniach przemysłowych jak np.: wędliny, mięso, pieczenie, szynki bez kości, słonina, ryby, warzywa, ogórki, cebule, warzywa, itp.
- Nie jest przeznaczona do: produktów z kością, produktów zamrożonych, stojak
- Poziom hałasu: 71 dB Dodatkowe opcje: Wkład do zmiękczania S011
- Wkład z gwiazdkowymi ostrzami S011 służy do zmiękczania mięsa w sposób gwarantujący znacznie krótsze czasy smażenia steków, sznycli oraz kotletów. Wkład do zmiękczania i spajania S012
- Wkład zapewnia jeszcze mocniejsze nacinanie co wpływa na redukcję czasu gotowania. Dodatkowo istnieje możliwość
- Polecane