Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • HENDI | Kotleciarka elektryczna do nacinania i zmiękczania mięsa S111Plus przystawka zmiękczania i spajania mięsa

Kod: S012
Brak w magazynie
5653.58
5653.58
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier pobranie 10
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Przeznaczona do zmiękczania i cięcia na paski mięsa zarówno na stoiskach handlowych w sklepach jak i w kuchni w gastronomii. Służy do przygotowania mięsa pieczeniowego i smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania. Dzięki nacięciom czas podsmażania zredukowany do 40%. Mięso nie kurczy się na patelni, jest soczyste i kruche.
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Osłona z tworzywa sztucznego
  • Nóżki z tworzywa ABS
  • Transparentna osłona ogranicza ryzyko przypadkowego kontaktu z urządzeniem
  • Auto-wyłączenie urządzenia po ściągnięciu osłony
  • Opcjonalne dwuczęściowe wkłady tnące można wyjąć z korpusu bez użycia narzędzi i przenieść do zmywarki w celu dokładnego umycia.
  • W komplecie: szczotka i popychacz
  • Współczynnik szczelności: IP 33
  • Idealna do wszystkich artykułów spożywczych, które są przetwarzane w rzeźni, zakładach mięsnych i kuchniach przemysłowych jak np.: wędliny, mięso, pieczenie, szynki bez kości, słonina, ryby, warzywa, ogórki, cebule, warzywa, itp.
  • Nie jest przeznaczona do: produktów z kością, produktów zamrożonych, stojak
  • Poziom hałasu: 71 dB Dodatkowe opcje: Wkład do zmiękczania S011
  • Wkład z gwiazdkowymi ostrzami S011 służy do zmiękczania mięsa w sposób gwarantujący znacznie krótsze czasy smażenia steków, sznycli oraz kotletów. Wkład do zmiękczania i spajania S012
  • Wkład zapewnia jeszcze mocniejsze nacinanie co wpływa na redukcję czasu gotowania. Dodatkowo istnieje możliwość
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT