WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

HENDI | Krajalnica automatyczna wertykalna VS12D automatyczna krajalnica wertykalna - wersja z okrągłym talerzem do odkładania p

Kod: VS12D-R
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
65 614,39 zł netto
80 705,70 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Przeznaczona do tradycyjnej obsługi w handlu sieciowym dla hiperi supermarketów, sklepów spożywczych i mięsnych, cateringu, stołówek, restauracji, hoteli. Grubość krojenia ustawiana w skali bardzo cienkich plasterków od 0,5 do 3 mm. Efektywne krojenie bez strat produktu. Na życzenie opcja dekoracyjnego układania produktu na obrotowym talerzu (model: VS12D-R). Właściwości:
  • Nóż uniwersalny do wędlin i serów do O 330 mm. Grubość krojenia: 0,5-8 mm w trybie automatycznym z odkładaniem plasterków oraz do 24 mm w trybie półautomatycznym bez odkładania
  • Rozszerzona skala ustawienia grubości dla 0-3 mm (co 0,5 mm)
  • Prędkość noża = 208 obr./min
  • Wydajność: 30-75 plasterków/min
  • Maksymalna długość produktu do krojenia: od 200 do 600 mm
  • Maksymalne wymiary produktu do krojenia: 290x(H)244 mm lub max O244 mm
  • Obudowa: anodowane aluminium
  • Panel operatora z foliowaną dotykową klawiaturą
  • Programowanie krojenia (klawisz SET)
  • Układanie plastrów w sztaple do 4 na stole (maks. wysokość sztapli do 60 mm)
  • Układanie w rzędy i rozetki (3 kręgi)
  • 3 prędkości krojenia i 3 skoki sań (dostosowanie do specyfi ki produktu)
  • Przestawna podpórka
  • krojenie bez strat produktu
  • Stół do odkładania pokrojonych plasterków: 254x346 mm
  • Profi lowane poziome sanie z przytrzymywaczem produktu
  • Wzmocniona płyta oporowa przyjmująca duże obciążenia
  • Wysoka higiena pracy: szybkie czyszczenie poprzez demontaż części składowych
  • sanie odchylane do wygodnej pozycji
  • Bezpieczeństwo: pozycja poniżej „0" (czarne pole na gałce)
  • Ostrzałka noża w zestawie, może być myta w zmywarce
  • Menu serwisowe w celu diagnozy usterek
  • Przestrzeń instalacji: 515x430 mm (na blacie)
  • Przestrzeń pracy = 800x980 mm
  • Współczynnik szczelności: IP 33
  • Temperatura pracy: -10 do +400C
  • Maksymalna wilgotność względna otoczenia: do 90%
  • Wymagane oświetlenie obszaru pracy: 500 Lux
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: