WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Kocioł z automatycznym przechyłem | elektryczny | grzanie pośrednie | 150 l Resto Quality

Kod: RQ150LE
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
65269.00
65269.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 19.99
Opis: Profesjonalny kocioł warzelny z grzaniem pośrednim idealnie sprawdzi się w zakładach żywienia zbiorowego takich jak restauracje, stołówki, szkoły, szpitale, zakłady karne lub różnego rodzaju lokalach gastronomicznych Pozwala na gotowanie zup, gulaszy, makaronów, dań mlecznych; gotowanie na parze mięsa, ryb, warzyw, grzybów; podgrzewanie lub gotowanie na parze mrożonych lub półgotowych potraw Bardzo wydajny okrągły elektryczny kocioł warzelny z grzaniem pośrednim Zastosowany system grzania pośredniego znacznie skraca czas gotowania potrawy oraz powoduje, że produkt jest równomiernie podgrzewany z każdej strony System blokady bezpieczeństwa zapobiegający przechylaniu, jeśli pokrywa jest otwarta Prosty mechanizm przechyłu Zlewanie wody ze zbiornika odbywa się za pomocą zaworu spustowego Kółka dla większej mobilności Łatwy w czyszczeniu i utrzymaniu czystości Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej Zawór bezpieczeństwa z manometrem zapobiegający nadciśnieniu pary w płaszczu Zewnętrzny zawór do ręcznego odprowadzania nadmiaru powietrza nagromadzonego w płaszczu podczas fazy grzania Podwójny system bezpieczeństwa Ręczne otwieranie pokrywy   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 1928x1650x1087 Pojemność [l]: 150 Moc [kW]: 18 Zasilanie [V]: 400 Średnica zaworu spustowego: 2" Przyłącze wody: 3/4" System grzania: pośredni Waga [kg]: 245  
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: