WhatsApp

Kociołek Elektryczny Podgrzewacz do Zup Bigosu Gulaszu Bufet Stalgast 432100

Kod: 432100

Kociołek elektryczny Stalgast 432100 to doskonałe rozwiązanie dla gastronomii i cateringu. Z pojemnością 10 litrów brutto (8,5 litra netto), termostatem i solidną konstrukcją, jest idealny do przygotowywania zup, gulaszu, kremów i sosów na imprezach i restauracjach. Dodatkowo, nierdzewny zbiornik ułatwia utrzymanie czystości, co wpływa na higienę i wygodę użytkowania.

Dostępność: średnia ilość
299.00
299.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Kociołek elektryczny 10L do zup bigosu gulaszu Stalgast 432100

Spośród wielu modeli na rynku, garnek elektryczny (kociołek do zup) marki Stalgast nr katalogowy 432100 to jedna z najciekawszych propozycji. Uznana marka specjalizująca się w profesjonalnym sprzęcie gastronomicznym daje gwarancję, że sprzęt wykonany jest solidnie, a parametry urządzenia zapewnią jego długotrwałą i bezproblemową eksploatację.

Kociołek elektryczny Stalgast 10L - pojemny i zgrabny

Prezentowany kociołek do zup Stalgast posiada standardową dla tego typu urządzeń pojemność 10L brutto. Pojemność użytkowa w urządzeniu Stalgast to 8,5L. Wystarcza to z powodzeniem na dużą ilość zupy, gulaszu, bigosu, kremu, sosu i innych potraw o podobnej konsystencji. Kociołek elektryczny Stalgast z oferty Gastroprofit.pl posiada termostat, dzięki czemu bez problemu dopasujesz odpowiednią temperaturę grzania do zawartości zbiornika.

 

image

Kociołek elektryczny na imprezę, catering i do restauracji

Kompaktowa budowa, możliwość podłączenia urządzenia wszędzie, gdzie jest dostęp do gniazdka 230V (zwykłe gniazdko "domowe"), a także stabilna obudowa umożliwiająca postawienie urządzenia praktycznie wszędzie, czynią z tego urządzenia doskonałą propozycję zarówno dla firm cateringowych, wystawców na festynach i imprezach plenerowych, ale także dla hotelarzy, dla których szczególnie istotna jest dobra prezencja urządzeń dedykowanych do bufetu.

Co ważne przy wyborze kociołka do zup?

Warto zwrócić uwagę, że oferowany przez nas kociołek do zup posiada nierdzewny zbiornik na potrawy. Dzięki możliwości jego wyjęcia, jest łatwy do utrzymania w czystości. Jest to zaleta, która w znaczący sposób poprawia higienę i komfort eksploatacji.

 

 

image

Stalgast 432100 - parametry kociołka elektrycznego

  • profesjonalny kociołek elektryczny przeznaczony do zastosowań bufetowych i cateringowych
  • polecany do zup, gulaszu, kremów oraz sosów
  • wyposażony w pokrywę z zawiasem i wycięciem na łyżkę
  • obudowa ze stali malowanej
  • grzałka z termostatem
  • podgrzewacz jest zaprojektowany, aby utrzymywać temperaturę potrawy - kiedy jest nastawiony na maksimum, temperatura utrzymuje się na poziomie 80ºC ± 10ºC
  • posiada atest
  • pojemność netto 8,5l
  • marka: Stalgast
  • kod: 432100

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Wysokość - H.:
370mm
Katalog:
Stalgast
Średnica:
340mm
Pojemność - V:
8.5l
Napięcie - U:
230V
Moc elektryczna:
0.4kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: