WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Kuchnia Gazowa Profesjonalna 4 Palnikowa 28 kW 403554

Kod: GP-RQ403554
Dostępność: mała ilość
5810.00
5810.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalna Kuchnia Gazowa 4-Palnikowa 28 kW RQ403554 - Idealna dla Każdej Kuchni Gastronomicznej

Poszukujesz niezawodnej i wydajnej kuchni gazowej? Wybierz Profesjonalną Kuchnię Gazową 4-Palnikową 28 kW RQ403554. Jest ona doskonałym wyborem dla każdej kuchni gastronomicznej, food-trucków i innych punktów gastronomicznych.

Palniki o Dużej Mocy

Nasza kuchnia gazowa jest wyposażona w palniki o dużej mocy, które idealnie sprawdzą się przy intensywnym użytkowaniu. Jest to idealne rozwiązanie dla lokali, gdzie wydawana jest duża ilość dań.

Solidna Konstrukcja i Prosta Obsługa

Kuchnia gazowa RQ403554 ma solidną konstrukcję ze stali nierdzewnej, co gwarantuje jej trwałość. Jest prosta w obsłudze, z mocą płomienia regulowaną za pomocą pokręteł z redukcją do 1/3 mocy (płomień oszczędnościowy).

Bezpieczeństwo i Wygoda

Kuchnia jest wyposażona w mocne i wytrzymałe ruszty żeliwne oraz wyjmowane misy podpalnikowe. Posiada zabezpieczenie przeciwwypływowe i stabilne, regulowane nóżki, które umożliwiają zniwelowanie nierówności. W standardzie zamontowane są dysze na gaz ziemny (w zestawie załączone są dysze na gaz propan-butan).

Wymiary zewnętrzne kuchni to 800x700x850 mm, a jej moc wynosi 28 kW. Średnica palników wynosi 105 mm. Kuchnia jest przeznaczona do zasilania gazem.

Zainwestuj w Profesjonalną Kuchnię Gazową 4-Palnikową 28 kW RQ403554 i ciesz się wygodą, bezpieczeństwem i wydajnością, jakie oferuje.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: