WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Mikser Spiralny do Ciasta 41l 35 kg 2 Prędkości Wyjmowana Dzieża Prismafood Hendi 222935

barcode Kod: 222935
Dostępność: średnia
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
6 478,76 zł netto
7 968,88 zł brutto
6 349,19 zł netto 7 809,50 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Wyrabianie ciasta na pizzę, pieczywo czy ciasta cukiernicze wymaga precyzji i niezawodności. Mikser spiralny do pizzy Prismafood Hendi 222935 to urządzenie stworzone z myślą o intensywnej pracy w pizzeriach, piekarniach i cukierniach, oferujące najwyższą jakość i funkcjonalność.

Maszyna do wyrabiania ciasta Hendi - połączenie wydajności i wygody

Szukasz niezawodnego wyposażenia do swojej pizzerii? Maszyna do ciasta na pizzę Prismafood Hendi wyróżnia się solidną konstrukcją i nowoczesnymi rozwiązaniami technicznymi. Obudowa ze stali lakierowanej na biało zapewnia trwałość i estetykę, idealnie wpisując się w profesjonalne środowisko kuchenne.

Dzięki dużej dzieży o pojemności 41 litrów, która mieści do 35 kg ciasta, urządzenie sprawdzi się nawet w lokalach o dużym natężeniu ruchu. Dzieża, spirala oraz pokrywa bezpieczeństwa wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 gwarantują trwałość, oraz łatwość utrzymania czystości. Funkcja wyjmowanej dzieży i unoszonej głowicy sprawia, że obsługa i czyszczenie miksera są wyjątkowo wygodne.

Dwa biegi pracy umożliwiają precyzyjne dostosowanie prędkości mieszania do różnych rodzajów ciasta, a cicha praca przekładni olejowej zapewnia komfortowe warunki w kuchni. Wbudowany timer pozwala na kontrolę czasu mieszania, przyczyniając się do idealnych rezultatów za każdym razem.

Dlaczego miesiarka do ciasta to dobre uzupełnienie wyposażenia pizzerii?

W kuchni zwykle panuje duże ruch, dlatego warto pomyśleć o stabilnym ustawieniu poszczególnych urządzeń. Miesiarka do ciasta Prismafood Hendi jest wyposażona w cztery kółka, z czego dwa posiadają hamulce. Ułatwia to jej stabilne ustawienie podczas pracy. Dodatkowym atutem jest pokrywa bezpieczeństwa z mikrowyłącznikiem, która zwiększa ochronę użytkownika, spełniając najwyższe standardy bezpieczeństwa w gastronomii.

Cena miksera do ciasta na pizzę odzwierciedla jego zaawansowaną funkcjonalność i niezawodność, czyniąc go doskonałym wyborem dla profesjonalnych lokali gastronomicznych.
Jeśli chcesz usprawnić swoje wyposażenie pizzerii, postaw na mikser spiralny do pizzy Prismafood Hendi 222935. To inwestycja, która pomoże Ci podnieść jakość serwowanych dań i wydajność Twojej kuchni.

  • Odpowiedni do pizzerii, cukierni, piekarni i zastosowań domowych
  • Obudowa z lakierowanej na biało stali wysokiej jakości
  • Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10
  • Przycisk zmiany prędkości (2 biegi)
  • Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa
  • Cicho pracująca przekładnia olejowa
  • Wbudowany timer
  • 4 kółka w tym 2 z hamulcami
  • Unoszona głowica i wyjmowana dzieża
  • Posiada atest
  • 480x815x(H)850 mm
Parametry:
Cecha:
112 kg/h
Ciężar zawartości w kg:
35
Długość (mm):
480
Dostępność:
2-14 dni zależnie od stanów magazynowych
Ilość w opakow.::
1
Jednostka pojemności:
kg
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
Maksymalna pojemność:
35
Moc wejściowa (W):
1700
Napędzane przez:
Chain drive
Objętość użytkowa (L):
41
Panel sterowania:
Analogowy
ProductMaterials:
18/10 Stainless steel;Carbon steel
ProductSummary:
Prismafood spiral mixer with removable bowl and 2 speeds efficiently mixes heavy dough at 2 different speeds. The spiral design ensures homogenous dough. It's perfect for, for example, pizzerias or bakeries.
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
815
Wysokość (mm):
850
Zdolność produkcyjna:
112

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×