• Naboje do syfonu do bitej śmietany N2O 50 sztuk | Hendi

Numer katalogowy: 586907
Filtr
Naboje
Gw. 5 lat od daty produkcji
Katalog Hendi
Ilość w opakowaniu 50
Naboje w komplecie 50 szt.
ilość opak. w kartonie 12
66.00 -9% 59.99
Do końca promocji:
kpl. Do schowka
Wysyłka 24h
Dostawa 12.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomat 12.99
Poczta Polska, Żabka 14.99
Kurier 18
Kurier pobranie 24
Kurier express 29.99
Dostępność W sprzedaży
EAN 8711369586907

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?

Naboje do bitej śmietany Hendi N2O

Prezentowany model to obecnie najpopularniejsze naboje N2O na rynku. Dzięki doskonałej jakości naboje Hendi do bitej śmietany cieszą się rosnącym zainteresowaniem.

Przeznaczenie i zawartość

Przeznaczone do użytku profesjonalnego oraz domowego. Jeden nabój służy do ubicia około 0,5l schłodzonej śmietany. Dzięki temu możesz cieszyć się najwyższą jakością produktu bez konserwantów. Zawartość naboi Hendi N2O stanowi gaz N2O czyli podtlenek azotu. Jest to popularny gaz rozweselający. Korpus naboi wykonany jest ze stali niklowo-anodowanej. Naboje Hendi przeznaczone są do jednokrotnego użytku, a po wykorzystaniu należy je zutylizować.

Parametry techniczne

Każdy nabój wyprodukowany jest zgodnie z normą DIN 32615. Wymiary naboi Hendi do bitej śmietany to średnica podstawy 18 mm, średnica główki 8 mm, długość całkowita 66 mm. Pasują do wszystkich syfonów do bitej śmietany dostępnych na rynku.

Uniwersalne

Naboje do bitej śmietany są uniwersalne i pasują do wszystkich syfonów do bitej śmietany dostępnych na rynku. Mogą być używane w syfonach Hendi, Mosa, ISI, Kayser i innych.

Wszystkie naboje z naszej oferty pochodzą z bieżących dostaw, a ich minimalny okres ważności to z reguły około 5 lat. Obecnie naboje występują w 2 wariantach graficznych opakowań - wysyłamy zgodnie z tym co przysyła do nas producent.

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.