WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem MAJ25. Promocja trwa jeszcze 
15 dni
20
58
04
Zadzwoń: 123070604

Nadstawka Chłodnicza z Nierdzewną Pokrywą 9x GN 1/3 Higieniczna Hendi 233993

barcode Kod: 233993
Dostępność: na zamówienie
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
2 064,96 zł netto
2 539,90 zł brutto
2 013,33 zł netto 2 476,40 zł brutto cena z kodem: MAJ25
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Kolor/Wzór
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali   nierdzewnej
  • Witryna ze szkła hartowanego
  • Chłodzenie statyczne
  • chłodzone dno wewnętrznej wanny
  • Grubość izolacji 40 mm (materiał: C5H10)
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Zakres temp.: +2°C do +8°C
  • Agregat chłodniczy EMBRACO
  • Kompresor: EMT45HLR o mocy 1/5 KM
  • Automatyczne rozmrażanie
  • Czynnik chłodzący: R134a (140 g)
  • Klasa klimatyczna: N
  • Bezproblemowa praca urządzenia do temp.   otoczenia +32°C i wilgotności względnej do 60%
  • 4 nóżki z tworzywa
Parametry:
Typ opakowania:
Paleta
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
180
Długość (mm):
2005
Cecha:
9x GN 1/3
Uwagi:
Pojemniki GN sprzedawane oddzielnie
Szerokość (mm):
395
Wysokość (mm):
290
Linia:
Arktic
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Inner and outer casing made of high-grade stainless steel Static cooling - cooled bottom of the inner basin EMBRACO refrigeration unit Insulation thickness: 40 mm (material: C5H10) Digital display, electronic thermostat Climate class: 5 Refrigerant: R600a (40 g) Average daily electricity consumption: 1.55 kW Temperature range: 0/8°C Compressor: EMT45HLR with 1/5 hp Automatic defrosting Smooth operation in ambient temperature of up to 32°C and relative humidity up to 60% 4 plastic feet (10)
ProductTempRangeTo:
8

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×