WhatsApp
Tylko przez
0 dni
14
55
43
produkty HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN5% rabatu z kodem HENDI_WIOSNA1.
Skorzystaj z okazji! Zadzwoń: 123070604

Nóż Elektryczny do Kebaba Potis H8000 Wyd 90 Kg/D

barcode Kod: 777615
Dostępność: mała
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
3 277,37 zł netto
4 031,17 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Jeśli szukasz sprzętu, który przyspieszy pracę, a jednocześnie zagwarantuje idealne porcje mięsa – elektryczny nóż do kebaba Potis H8000 spełni Twoje oczekiwania. To niezastąpione narzędzie w każdej kuchni serwującej kebab. Stworzony z myślą o intensywnej eksploatacji, łączy w sobie precyzję cięcia, trwałość i wygodę użytkowania. 

Dlaczego nóż Potis to idealne uzupełnienie wyposażenia kebaba?

Głównym wyróżnikiem elektrycznego noża do kebaba Potis H8000 jest wydajność na poziomie 90 kg dziennie. Dzięki temu dobrze sprawdzi się w lokalach o dużym natężeniu pracy. Regulacja grubości cięcia w zakresie 0-10 mm pozwala na dostosowanie porcji do potrzeb lokalu i klienta, bez względu na rodzaj mięsa.

W zestawie znajdziesz dwa gładkie noże o średnicy 80 mm oraz ostrzałkę, dzięki której zapewnisz długą i efektywną pracę urządzenia. Nóż charakteryzuje się również cichą pracą - to istotny atut w otwartych kuchniach.

Solidny i bezpieczny – nóż Potis H8000 stworzony do intensywnej pracy

Trwałość i odporność na trudne warunki pracy to istotne cechy noża Potis H8000. Urządzenie jest wodoodporne (klasa IP67), co oznacza, że bez problemu można je czyścić pod bieżącą wodą, bez obawy o uszkodzenie. 

Atrakcyjna cena elektrycznego noża do kebaba Potis H8000 czyni go inwestycją, która szybko się zwróci. Dzięki precyzyjnemu cięciu i wygodzie użytkowania, ten model nie tylko przyspieszy pracę, ale również podniesie estetykę serwowanych potraw. Jeśli kompletujesz wyposażenie kebaba, nóż Potis z pewnością podniesie jakość obsługi i usprawni codzienną pracę w kuchni.

  • w zestawie: 2 noże gładkie 80 mm i ostrzałka
  • grubość cięcia 0÷10 mm
  • cicha praca
  • dzienna wydajność 90 kg
  • wodoodporny IP67

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×