WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Nóż do kebaba Potis H7000 | wyd. 60 kg | 2 różne ostrza

Kod: H7000_2
Dostępność: mała ilość
3400.00
3400.00
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

NÓŻ ELEKTRYCZNY POTIS Z OSTRZEM GŁADKIM I ZĄBKOWANYM W ZESTAWIE

Firma Potis, od ponad 40 lat specjalizuje się w produkcji sprzętu do kebaba, który każdego dnia pomaga w pracy personelu gastronomicznego. Rozwiązania techniczne stosowane przez firmę Potis,solidne wykonanie urządzeń i akcesoriów, a także dbałość o każdy detal, sprawiają że obecnie jest to najbardziej renomowany i jednocześnie popularny producent urządzeń do kebaba.

SPECYFIKACJA NOŻA POTIS H700 Z DWOMA OSTRZAMI MIESZANYMI

Prezentowany nóż Potis H7000, to najczęściej wybierany model noża elektrycznego marki Potis. Urządzenie posiada regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Magnetyczny wyłącznik zapewnia bezawaryjność, bezpieczeństwo i wygodę. Silnik sterowany mikroprocesorem zapewnia obroty do 6500 obr/min. Moc urządzenia to 120 W, zasilanie 230 V. Dzięki powyższym parametrom, nóż ma wydajność dzienną do 40 kg mięsa. W komplecie z nożem otrzymają Państwo ostrze gładkie oraz ostrze ząbkowane, zasilacz, podkładkę pod ostrze, zapasowy bezpiecznik oraz tubkę ze smarem. 

PARAMETRY NOŻA POTIS

  • w zestawie: 2 noże (gładki + ząbkowany) 80 mm i ostrzałka
  • grubość cięcia 0÷10 mm
  • obroty 7000 obr/min
  • cicha praca
  • dzienna wydajność 60 kg
Parametry:
Zasilanie elektryczne [V/Hz]:
230 V / 50 Hz
Prędkość obrotów:
7000 obr./min.

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Potis
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: