WhatsApp

Pakowarka Próżniowa Zgrzewarka 35 Cm 250W 230V Hendi 970362 + 100 Worków

Kod: 970362_971406
Dostępność: mała ilość
2060.25
2060.25
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2060.25 2060.25
1957.24 1957.24 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Pakowarka Próżniowa Zgrzewarka 35 Cm 250W 230V Hendi 970362 + 100 Worków

Pakowanie próżniowe staje się coraz powszechniejszą metodą przechowywania żywności. Dzięki zastosowaniu specjalnych atestowanych i w pełni bezpiecznych dla zdrowia woreczków dostępnych w różnych rozmiarach, możliwe jest znaczne wydłużenie czasu, w którym żywność zachowuje swoje najlepsze właściwości. Dzięki usunięciu powietrza z woreczka, w jego wnętrzu nie rozwijają się szkodliwe bakterie, a zapakowany produkt nie pochłania ani nie wydziela zapachów. Pakowarka próżniowa jest również nieodłącznym elementem coraz popularniejszej metody gotowania w niskich temperaturach (sous-vide). Bardzo prosta obsługa, niewielkie wymiary oraz duża wydajność urządzenia, sprawiają że pakowarka listwowa Hendi idealnie nadaje się zarówno do profesjonalnej gastronomii, sklepów jak i do użytku domowego.

PARAMETRY:

  • Wykonana ze stali nierdzewnej
  • Profesjonalna pompa oraz manometr próżniowy
  • Dwa programy automatyczne i jeden manualny
  • Cyfrowy wyświetlacz
  • Regulowany czas zgrzewania
  • Listwa zgrzewająca pokryta teflonem
  • Długość listwy zgrzewającej: 350 mm (dla torebek 320 mm)
  • Pompa próżniowa tłokowa: 15 l/min.
  • Wymiary (mm): 370x280x170 (h)
  • Moc: 250 W
  • Zasilanie: 230 V
  • W komplecie 100 worków 20x30 cm
  • Posiada atest
Parametry:
Moc:
250 W
Napięcie:
230 V
Wysokość.:
170
Głębokość.:
280
Długość (mm):
370
Długość listwy zgrzewającej:
350

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: