WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Piec do pizzy gazowy 1-poziomowy 6x30 cm | GASR6

Kod: GP-GASR6
Dostępność: na zamówienie
26454.00
26454.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis: Innowacyjny system sterowania palników gazowych, dający możliwość ustawienia mocy grzania w dolnej lub górnej części komory Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej proszkowo Piec dostępny z dyszami na gaz ziemny lub propan butan. Przy zamówieniu należy określić rodzaj gazu, na którym piec będzie pracował Regulacja grzałek górnych i dolnych za pomocą niezależnych termostatów Wskaźnik temperatury umożliwiający kontrolę wypieku O około 30% niższe koszty eksploatacji w porównaniu ze standardowymi elektrycznymi piecami do pizzy O 35% bardziej wydajne niż standardowe piece elektroniczne do pizzy Możliwość spiętrowania maksymalnie 2 urządzeń Izolacja z wełny mineralnej Wewnętrzne oświetlenie komory Elektroniczne ustawianie temperatury - automatyczne włączenie/wyłączenie palników Zawory bezpieczeństwa Wentylowane płyty szamotowe Możliwość dokupienia komina Możliwość dokupienia systemu odprowadzenia spalin (tylko dla pieców spiętrowanych) Możliwość dokupienia podstaw   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne [mm]: 620x920x155 Wymiary zewnętrzne [mm]: 1000x1140x475 Ilość komór: 1 Ilość palników: 4 Moc [kW]: 21 Temperatura [°C]: 50-450 Waga [kg]: 120 Pojemność pizz: 6x 30 cm Ilość blach 60x40 cm: 2   Akcesoria dodatkowe:  Komin  Odprowadzenie spalin dla pieców spiętrowanych  Podstawa SG 6   Dlaczego warto wybrać piec do pizzy gazowy Resto Quality GASR6 ? W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech Piec gazowy nagrzewa się 10 razy szybciej od pieca elektrycznego Piec gazowy jest aż 30% bardziej wydajny niż piec elektryczny i w porównaniu do tradycyjnego elektrycznego pieca do pizzy Temperatura maksymalna to aż 450°C Innowacyjny system sterowania pieca umożliwia dokładną kontrolę temperatury w dolnej i górnej części komory Znacznie szybciej wyrównuje temperaturę w komorze pieca Energooszczędność w piecach gazowych jest średnio 35% wyższa niż w porównywalnych piecach elektrycznych Doskonała izolacja pieca pozwala na lepsze utrzymywanie temperatury w komorze pieca a także nie podwyższa temperatury w miejscu pracy Możliwość podpięcia pieca pod gaz ziemny jak i pod butle LPG 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: