Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 9x30 cm | 515 °C Resto Quality

Numer katalogowy: 550 9C
Brak w magazynie
77067.00
77067.00
Wpisz swój e-mail
Oceny
Przewidywana wysyłka 48 godzin
Dostawa 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Kurier pobranie 9.99
Kurier express 29.99
Dostępność Brak
Szybko zamów +48 533 008 007
Duża moc Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund   Włoski styl Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów    Panel dotykowy Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca Inteligentny system zarządzania ciepłem Łatwy w użyciu  Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C   Garownia w kontrolowanej temperaturze Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C System oświetlenia komory LED Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami   Sprawniejsza obsługa Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę   Akcesoria Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę   Opis: Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych Zwiększona izolacja dla oszczędności energii Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze Nowoczesny design Wewnętrzne oświetlenie komory SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym Dolna płyta pokryta jest dodatkowym kamieniem szamotowym włoskiej produkcji, który z połączeniem systemu grzewczego Activestone gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie     Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1725x1530x1825 Wymiary wewnętrzne [mm]: 1050x1050x200 Wysokość komory [mm]: 200 Pojemność pizz: 9x30 cm Pojemność garownika: 24x600x400 mm Moc [kW]: 23,6 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 515 Waga [kg]: 725  
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Imię i nazwisko
Opinia