WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Specjalne RABATY na wszystkie zamówienia złożone do końca roku. Szczegóły u Doradców.
Brak w magazynie

Piec elektryczny do pizzy | jednokomorowy | z garownikiem | 16x30 cm | COMP - 1CL L12 Resto Quality

Kod: COMP - 1CL L12
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
85752.00
85752.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
Opis: Piece JACK to innowacyjna seria pieców elektrycznych zaprojektowanych z myślą o potrzebach produkcyjnych pizzerii, cukierni, piekarni Dzięki modułowej konstrukcji można dostosować piec pod potrzeby produkcyjne Technologia i wysoko wydajne funkcje, łączą się z ekskluzywnym i designem Funkcja ECO-ZONE - zapewnia do 60% oszczędności w zużyciu energii (zależnie od ilości produktu), a wszystko dzięki możliwości sterowania strefami grzewczymi Funkcja ECO-POWER - optymalizuje zużycie energii i pozwala nawet do 40% oszczędności w zużyciu prądu, nawet przy pełnym obciążeniu, bez utraty wydajności System PERFECT PIZZA -  zapewnia doskonały wypiek pizzy za każdym razem, bez konieczności obracania jej podczas wypieku 8 niezależnie kontrolowanych stref grzewczych pozwala na precyzyjne dostosowanie ogrzewania do różnych produktów Dno i góra komory wyłożone płytą szamotową, co gwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła Oddzielne sterowanie temperaturą górnej i dolnej części komory, pozwala na dostosowanie wypieku według potrzeb Termostat bezpieczeństwa zapewnia kontrolę i ochronę procesu Panoramiczne podwójne szyby zapewniają doskonałą izolację termiczną Wysoka izolacja komory minimalizuje straty ciepła Maksymalna temperatura 500°C Doskonała wydajność i trwałość Dostępne piece z podstawą, podstawą z prowadnicami oraz z komorą garowniczą   PANEL STEROWANIA Intuicyjny ekran dotykowy 5 cali Funkcja tygodniowego uruchamiania: planuj uruchomienie pieca w ciągu tygodnia. Ulepszona funkcja timera gotowania zapewnia precyzyjne zarządzanie czasem gotowania. Opóźnione uruchamianie Zoptymalizowany tryb oszczędności energii Funkcja szybkiego nagrzewania komory Zegar Ustawianie języka Zarządzanie mocą grzania górnej i dolnej części komory   Wyposażenie opcjonalne - za dopłatą: Elektroniczne sterowanie kominem do odpływu pary System wtrysku pary Generator pary Kolor RAL Zestaw przyłączeniowy do okapu z wentylatorem do wyciągu pary Różne programy do wypieku chleba i pizzy Programy wtrysku pary Programy temperatur do wypieków piekarniczych Funkcja MY BAKING - możliwość zapisywania swoich programów - do 99 programów Okap   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne komory [mm]: 1240x1260x180 Wymiary zewnętrzne z podstawą [mm]: 1640x1540x1530 Ilość komór: 1 Moc [kW]: 19,3 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-500 Waga [kg]: 327 Pojemność pizz: 16xØ30 cm Ilość blach 60x40 cm: 6   Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: