• Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE D66/L (TRD66/L) | RQ

Numer katalogowy: BAKE D66/L
21914.00
21914.00
szt. Do schowka
Oceny
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność W sprzedaży
EAN 5905916005550

ZAMÓW PRZEZ TELEFON: 12 307 11 81

MASZ PYTANIA?

Opis:

  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 450°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 1240x840x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-450
  • Waga [kg]: 176
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6L/66L
  • Podstawa pod piec ST 6L/66L
  • Górna płyta szamotowa MOD. 66L R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) STEAM 66/L-2
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) STEAM 66/L-1
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D 66/L ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 450°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

image

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Imię i nazwisko
Opinia