• Piec gastronomiczny konwekcyjno-parowy Hendi 20x GN 1/1 manualny

Symbol: 224748
36899.00
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena dostawy od 0
Kurier 0
Odbiór osobisty w sklepie 0
Kurier pobranie 20
Dostępność Tak

Szybkie zamówienie telefoniczne: (12) 307 11 81

Masz pytanie?
  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
  • Odpowiedni do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304 
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice w komorze
  • Podłączenie wody: 3/4”
  • Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm
  • Pojemność komory: 20x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami: 66 mm
  • Ilość wentylatorów z rewersem: 5
  • Timer: 0 do 120 min.
  • Termostat elektromechaniczny: +100°C do +260°C
  • Waga: 244,4 kg
Atest do gastronomii Tak
Moc 30000
Napięcie 400 V
Wymiary zewnętrzne 984x1031x(H)1920 mm
Podpis
E-mail
Zapytaj o produkt