• Piec konwekcyjno-parowy 5x GN 2/3 + podstawa HENDI

Symbol: 225530_224458
6100.00 -3% 5900.00
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena dostawy od 0
Kurier 0
Odbiór osobisty w sklepie 0
Kurier pobranie 0
Dostępność Tak

Szybkie zamówienie telefoniczne: (12) 307 11 81

Masz pytanie?

Piece konwekcyjno-parowy Hendi – proste i szybkie gotowanie

Piec konwekcyjno-parowy to bardziej zaawansowana wersja pieca konwekcyjnego, do którego dodano funkcję naparowywania komory. Dzięki temu gorące powietrze jest przetłaczane przez komorę, a następnie przez filtry oczyszczające z drobinek tłuszczu. Takie rozwiązanie gwarantuje nieprzenikanie zapachów i stałą, równomierną temperaturę w komorze. Dodatkowo, dzięki parze wodnej, potrawy nie tracą swojej wilgotności. W naszej ofercie znajdą Państwo piec-konwekcyjno parowy marki Hendi – urządzenie, które idealnie nadaje się do każdego rodzaju lokalu gastronomicznego: restauracji, baru, stołówki i tym podobne. Piec Hendi doskonale sprawdza się przy pieczeniu ciast, pieczywa, a także przy przygotowywaniu mięs, ryb i drobiu. Specjalne funkcje umożliwiają przyrządzanie delikatnych potraw, a łatwy w obsłudze i intuicyjny panel sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych urządzeń tego typu. Jeżeli szukają Państwo pieca konwekcyjno-parowego do swojej kuchni, to model Hendi będzie bardzo dobrym wyborem.

  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
  • Odpowiedni do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304 
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice w komorze
  • Podłączenie wody: 3/4”
  • Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm
  • Kabel zasilający z wtyczką
  • Pojemność komory: 5x GN 2/3 (5x 354x325 mm)
  • Odległość między prowadnicami: 80 mm
  • Ilość wentylatorów z rewersem: 1
  • Timer: 0 do 120 min.
  • Termostat elektromechaniczny: +50°C do +275°C
  • Waga: 45 kg
  • W komplecie dedykowana podstawa nierdzewna
Atest do gastronomii Tak
Moc 3200 W
Napięcie 230 V
Wymiary zewnętrzne 610x730x(H)660 mm
Podpis
E-mail
Zapytaj o produkt