WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Piec konwekcyjno-parowy gazowy | elektroniczny panel sterowania | 20xGN2/1 | Inoxtrend CDT-220G Resto Quality

Kod: CDT-220G
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
125 775,61 zł netto
154 704,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Opis: Piec konwekcyjno-parowy, który idealnie sprawdzi się w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych Idealnie nadaje się do intensywnego użytkowania Wyposażony w prosty w obsłudze elektroniczny panel sterowania Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:- obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C- obróbka z wykorzystaniem pary wodnej 50°C - 100°C- obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C Sonda do pomiaru temperatury Funkcja Delta T Wejście USB 2 prędkości wentylatora z autorewersem Możliwość zaprogramowania 300 różnych przepisów (w tym 150 przepisów wstępnie zaprogramowanych) Odległość między prowadnicami: 67 mm Regulacja naparowania Automatyczne wstępne nagrzewanie komory Para generowana bezpośrednią metodą natryskową Obudowa oraz komora z prowadnicami wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej Komora pieca wykonana ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości Ergonomiczna klamka Wentylatory wykonane ze stali nierdzewnej Automatyczny system myjący   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 970x1380x1880 Pojemność: 20xGN 2/1 Zasilanie [V]: 230 Moc [kW]: 40 Waga [kg]: 530   Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDT-220G?: W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech Wentylatory z autorewersem gwarantują idealny rozkład temperatur w komorze 2-warstwowe szklane drzwi chronią przed oparzeniem oraz wpływają na znaczną energooszczędność pieca 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: