WhatsApp

Płyta Grillowa Elektryczna 2/3 Gładka 1/3 Ryflowana Eg820-2 4,4 kW 730x470x250

Kod: RQEG820-2

Płyta Grillowa Elektryczna RQEG820-2 Resto Quality 4,4 kW 730x470x250 mm - Unikalna kombinacja 2/3 gładkiej i 1/3 ryflowanej powierzchni. Idealna do smażenia różnorodnych potraw. Gładka stalowa płyta, regulacja temperatury 50-300°C, wysoka jakość wykonania. Kompaktowe wymiary, łatwa w czyszczeniu, bezpiecznik przegrzania. Wymiary: 730x440x250 mm, Moc: 4,4 kW, Waga: 32,3 kg.

Dostępność: średnia ilość
1718.00
1718.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Płyta Grillowa Elektryczna 2/3 Gładka 1/3 Ryflowana 4,4 kW 730x470x250 mm RQEG820-2 

Odkryj Płytę Grillową Elektryczną RQEG820-2 idealną do smażenia mięsa, ryb, warzyw i innych potraw. Unikalna kombinacja 2/3 gładkiej i 1/3 ryflowanej powierzchni grillowej, doskonała do małych i dużych lokali gastronomicznych.

Wydajność i Wszechstronność

Nieprzywierająca stalowa płyta o grubości 10 mm i powierzchni roboczej 728x400 mm. Stopniowa regulacja temperatury w zakresie od 50 do 300°C, zapewniająca równomierny rozkład temperatury i szybkie nagrzewanie.

Solidna Konstrukcja i Bezpieczeństwo

Kompaktowe wymiary, wysoki rant ochronny, bezpiecznik chroniący przed przegrzaniem. Rynienka ociekowa i wyjmowana szuflada na tłuszcz. Konstrukcja z wysokiej jakości stali nierdzewnej, łatwa w czyszczeniu.

Specyfikacje Techniczne

Wymiary zewnętrzne: 730x440x250 mm, Rodzaj płyty: 2/3 gładka 1/3 ryflowana, Grubość płyty: 10 mm, Regulacja temperatury: 50-300°C, Moc: 4,4 kW, Waga: 32,3 kg. Antypoślizgowe nóżki, spełnia normy HACCP.

Pamiętaj - warunkiem udzielenia gwarancji jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: