WhatsApp

Pojemnik Termoiz. Do Transportu Gn110-12

Kod: 300133
Dostępność: duża ilość
1350.86
1350.86
1283.32 1283.32 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30

Niepodgrzewany pojemnik otwierany z przodu, przeznaczony do transportu zimnych i ciepłych potraw. W cateringu, na imprezach czy w usługach na wynos: bezpieczny i odporny na temperaturę transport potraw umożliwiają pojemniki w formacie 1/1 GN.

- Drzwi dwuścienne: Nie
- Rodzaj prowadnic: Wzdłuż
- Kolor: Kolor szary
- Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
- Zawór wyrównujący ciśnienie: Tak
- Możliwość zamknięcia: Nie
- Z kółkami: Nie
- Spadek temperatury / godzina ok.: 5 °C
- Zawias drzwi: Lewo
- Podwójne ściany: Tak
- Odporność na temperaturę od: -40 °C
- Ilość par prowadnic: 12
- Materiał: tworzywo sztuczne PE
- Kieszeń na menu: Tak
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Głębokość pojemnika GN maks.: 150 mm
- Odporność na temperaturę do: 90 °C
- Wersja: Nieogrzewane
- Dostosowane do GN: Tak
- Możliwość ustawiania piętrowo: Tak
- Rodzaj wyposażenia: Ładowanie od przodu
- Norma gastronomiczna: 1/1 GN
- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 40 mm
- Uchwyt do noszenia: Tak
- Pojemność: 90 l
- Przystosowane do: Potrawy na zimno lub na ciepło
- Właściwości: ergonomiczne uchwyty ,zapięcia zaciskowe

Parametry:
Pojemność:
90 l
Norma gastronomiczna:
1/1 GN
Szerokość.:
650.0
Wysokość.:
635.0
Głębokość.:
450.0
Drzwi dwuścienne:
Nie
Materiał:
tworzywo sztuczne PE
Z kółkami:
Nie
Rodzaj prowadnic:
Wzdłuż
Właściwości:
ergonomiczne uchwyty ,zapięcia zaciskowe
Ważna wskazówka:
-
Przystosowane do:
Potrawy na zimno lub na ciepło
Wersja:
Nieogrzewane
Możliwość zamknięcia:
Nie
Głębokość pojemnika GN maks.:
150 mm
Przewidywany termin wysyłki z magazynu Salzkotten około tygodnia:
03 / 2023
Dostosowane do GN:
Tak
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Zawias drzwi:
Lewo
Kolor.:
Kolor szary
Odporność na temperaturę od:
-40 °C
Odporność na temperaturę do:
90 °C
Kieszeń na menu:
Tak
Rodzaj wyposażenia:
Ładowanie od przodu
Zawór wyrównujący ciśnienie:
Tak
Możliwość ustawiania piętrowo:
Tak
Spadek temperatury / godzina ok.:
5 °C
Podwójne ściany:
Tak
Uchwyt do noszenia:
Tak
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie
Ilość par prowadnic:
12
Odstęp pomiędzy parami prowadnic:
40 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: