WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Profesjonalny Cyrkulator Sous Vide Do Restauracji SAMMIC Smartvide 5

Kod: 1180100
Dostępność: na zamówienie
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 29,99 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
3 547,56 zł netto
4 363,50 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

BEZPIECZEŃSTWO HACCP

  • łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy
  • efektywna kontrola HACCP procesu gotowania
  • po zakończeniu każdego cyklu można wyeksportować lub wydrukować parametry gotowania
  • możliwość zapisania własnych programów gotowania oraz udostępnia podgląd stanu urządzenia
  • temperatury i pozostałego czasu pracy
  • aktualizacja oprogramowania przez Bluetooth

GWARANCJA RÓWNOMIERNEJ TEMPERATURY W CAŁYM POJEMNIKU

  • cyrkulatory SmartVide wyposażone są w mieszadło wprowadzające wodę w ruch, dzięki czemu woda nawet w dużym pojemniku utrzymuje stała temperaturę

LEPSZA KONTROLA PROCESU GOTOWANIA

  • opcjonalna sonda dla każdego modelu umożliwia kontrolę temperatury wewnątrz produktu

PRECYZYJNY SYSTEM KONTROLI TEMPERATURY Z DOKŁADNOŚCIĄ DO 0,01 ST.

  • gwarancja najwyższej klasy precyzji niezwykle istotna m.in. podczas gotowania delikatnych produktów takich jak np. ryby, warzywa czy owoce

BARDZO KRÓTKI CZAS BEZPOŚREDNIEGO NADZORU

  • wystarczy zaprogramować temperaturę i czas, a SmartVide zajmie się reszta, umożliwiając szefowi kuchni wykonywanie innych zadań podczas gotowania produktu.

3 TRYBY PRACY Z TIMEREM

  • praca ciągła,
  • praca z licznikiem czasu,
  • praca z zadana temperatura sondy

TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ

  • konstrukcja z grubej stali nierdzewnej, panel oraz uchwyt z poliamidu

WYTRZYMAŁOŚĆ I SOLIDNOŚĆ

  • grzałka i mieszadło wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej

NIEZWYKLE PROSTA OBSŁUGA

  • prosty i intuicyjny panel sterowania
  • czytelny, wodoodporny, kolorowy 3,5" wyświetlacz
  • 4 przyciski i kolorowy wyświetlacz TFT

BEZPIECZEŃSTWO I KOMFORT PRACY

  • wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpiecza urządzenie przed uszkodzeniem gdyż nie włączy się gdy ma minimalnego wymaganego poziomu wody w pojemniku
  • bardzo głośny sygnał zakończenia pracy oraz alarm
Parametry:
Długość (mm):
116
Dopasowane rozmiary:
GN 1/1
Ilość w opakow.::
1
Kolor.:
srebrny
Maksymalna pojemność:
30
Moc wejściowa (W):
1600
Panel sterowania:
Cyfrowy
ProductMaterials:
PA (Polyamide/Nylon);Stainless steel
ProductSummary:
Immersion Circulator SmartVide 5 for sous vide cooking by Sammic is a professional appliance perfect for every kitchen. The innovative method of low-temperature cooking with the use of vacuum pouches allows to preserve taste and nutritional values of cooked products. The LED display, timer, and Bluetooth connectivity make SmartVide 5 extremely intuitive and easy to use.
ProductSupportedStandards:
Bluetooth
ProductTempRangeTo:
95
Programowalny:
True
Szerokość (mm):
128
Waga itemu netto (kg):
3.1
Wysokość (mm):
330

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Sammic
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×