WhatsApp
Brak w magazynie

Profesjonalny Mikser Spiralny Miesiarka Do Ciasta 50L 400V

Kod: GH50
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
6431.37
6431.37
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Mikser Spiralny Miesiarka Do Ciasta 50L 400V

Mieszarka do ciasta profesjonalne urządzenie do przygotowania różnego rodzaju ciasta:  drożdżowego, na pierogi, pizzę czychleb. Mieszałka wyposażona jest w pojemną dzieżę ze stali nierdzewnej, która pomieści jednorazowo do 20 kg ciasta. Mieszadło o spiralnym kształcie z łatwością wymiesza składniki uzyskując idealne ciasto. Urządzenie posiada dwie prędkości pracy Slow- idealna aby rozpocząć mieszanie składników, High- umożliwia prace na szybkich obrotach.Wbudowany timer daje możliwość ustawienie czasu pracy z wybraną prędkością. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowej dzieży mi.UC50L kompatybilnej z mikserem spiralnym miUC50.20.3000.

Zalety spiralnej mieszałki do ciasta:

  • Solidne wykończenie ze stali lakierowanej na kolor biały.
  • Obrotowa dzieża posiada metalową pokrywę bezpieczeństwa.
  • 2  prędkości pracy urządzenia.
  • Wbudowany timer.
  • Misa, spiralne mieszadło, pokrywa ze stali nierdzewnej.

Mieszałka do ciasta to wysokiej jakości urządzenie, które idealnie sprawdzi się  w piekarni, pizzerii, cukierni, zakładach zbiorowego żywienia,  gdzie niezbędna jest niezawodność i wysoka wydajność urządzenia.

Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej.

Parametry:
Materiał:
Stal lakierowana proszkowo,Stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
85
Moc w kilowatach:
3,0
Napięcie V:
380
Pojemność w litrach:
50
Waga w kilogramach:
170
Wysokość w centymetrach:
96
Kolor.:
biały
Jednorazowy wsad w kilogramach:
20

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: