WhatsApp

Profesjonalny Wilk Maszynka do Mięsa 100 kg/h 0,55kW 230V Hendi 210802

Kod: 210802

Wilk Maszynka do Mięsa 100 kg/h + 2 Sitka Hendi 210802 - Profesjonalne urządzenie do mielenia mięsa. Wydajność 100 kg/h, lej i głowica z polerowanego aluminium, gardziel z żeliwa. Taca załadowcza, nóż i ślimak ze stali nierdzewnej. Silnik z zabezpieczeniem przegrzania, antypoślizgowe nóżki, wyłącznik EC/CE. 2 sitka ze stali nierdzewnej, zasilanie 230 V, moc 550 W, wymiary 432x261x484 mm. Posiada atest.

Dostępność: mała ilość
2062.83
2062.83
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Wilk Maszynka do Mięsa 100 kg/h + 2 Sitka Hendi 210802

Prezentujemy Wilk Maszynkę do Mięsa Hendi 210802, profesjonalne urządzenie do mielenia mięsa, idealne dla gastronomii. Wydajność chwilowa 100 kg/h gwarantuje efektywność w każdej kuchni.

Wysoka Jakość i Wydajność

Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium, gardziel z odlewu żeliwa. Taca załadowcza ze stali nierdzewnej, nóż i ślimak również ze stali nierdzewnej, zapewniają trwałość i higienę.

Bezpieczeństwo i Łatwość Użytkowania

Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem, przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem. Antypoślizgowe nóżki i wyłącznik zgodny z normami EC i CE dla bezpiecznej pracy.

Specyfikacja:

  • 2 sitka z otworami 6 i 8 mm ze stali nierdzewnej
  • Wydajność: 100 kg/h, Prędkość obrotowa: 170 rpm
  • Zasilanie: 230 V, Moc: 550 W
  • Wymiary: 432x261x(H)484 mm
  • Posiada atest
Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
550
Długość (mm):
432
Szerokość (mm):
261
Wysokość (mm):
484
Katalog:
Hendi
ProductMaterials:
Aluminium;PET (Polyethyleentereftalate);Stainless steel
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: