WhatsApp

Stół Centralny Z Półką 120x70x85 Yato Yg-09011

Kod: YG-09011
Dostępność: na zamówienie
921.60 960.00 -4%
921.60 960.00 -4%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
920 920
Koniec za:
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Stół centralny skręcany z półką marki YATO o wymiarach 1200(sz) x 700(gł) x 850(wys).

Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 przystosowanej do stosowania w gastronomii w warunkach intensywnej eksploatacji.
Starannie wykonane połączenia spawane oraz gładkie powierzchnie powodują, że jest bardzo łatwy w utrzymaniu w czystości.
Blat stołu wykonany jest z masywnej blachy o grubości 0,8 mmdodatkowymi profilami wzmacniającymi. Dodatkowo blat wzmocniony jest od spodu drewnianą płytą laminowaną o grubości 20 mm, która usztywnia go i wygłusza, a przy tym jest odporna na wilgoć. Dzięki temu blat może osiągnąć nośność wynoszącą do150 kg.
Dodatkowo zamocowana półka dolna jest bardzo funkcjonalna i pozwala w pełni wykorzystać przestrzeń roboczą. Jej nośność wynosząca do 35kg umożliwia przechowywanie podręcznych naczyń i urządzeń.
Nogi stołu wykonane z okrągłych profili posiadająregulację wysokości w zakresie +/-15mm, co pozwala na wypoziomowanie stołu nawet na nierównych podłożach. Ponadto posiadają podkładki plastikowe, które zabezpieczają podłogę przed zarysowaniem.
Bardzo istotną zaletą stołu YATO jest zastosowany system skręcania. Spakowany stół mieści się w niewielkim kartonie, dzięki czemu koszty jego transportu jest relatywnie niski. Zajmuje także niewiele miejsca w magazynie. Natomiast proces składania stołu jest bardzo szybki i łatwy. Zastosowane rozwiązania gwarantują bardzo stabilną konstrukcję, która jest sztywna i trwała.

Parametry:
Materiał:
SS 201
Wysokość [mm]:
850
Długość [mm]:
700
Szerokość [mm]:
1200
Nośność [kg]:
150

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: