WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Stół przyścienny bez półki | 1000x600x850 mm | skręcany RQ

Kod: GP-RQMSP6100
Dostępność: mała ilość
1014.00
1014.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Stół przyścienny bez półki stanowi świetne wyposażenie każdej profesjonalnej kuchni, ponieważ umożliwia bezpośrednią pracę na powierzchni roboczej. Dlatego sprawdzi się w restauracjach, hotelach, barach, szkołach, szpitalach, a nawet w laboratoriach
  • Tylny rant o wysokości 100 mm skutecznie chroni przed zabrudzeniem ściany, przy której ustawiony jest stół. Pełni również funkcję estetyczną. Cała konstrukcja modelu RQMSP6100 wyróżnia się gładkimi krawędziami, które ułatwiają mycie mebla
  • Stabilność stołu osiągnięto przez zastosowanie nóżek o regulowanej wysokości. Posłużą do ustawienia poziomu na nierównych powierzchniach
  • Wytrzymała konstrukcja w całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 201
  • Stół wyposażony w specjalne nóżki, które można regulować w zakresie od 0 do 25 mm
  • Blat stołu jest wykonany z blachy o grubości 0,8 mm w jego wnętrzu znajduje się specjalna płyta MDF o grubości około 18 mm zabezpieczona przez wilgocią
  • Standardowo wszystkie stoły robocze mają wysokość 850 mm
  • Meble technologiczne wykonane ze stali nierdzewnej charakteryzują się odpornością na działanie korozji oraz wszystkich produktów żywnościowych
  • Ponadto stal nierdzewna cechuje się wysoką wytrzymałością mechaniczną, ze względu na małą chropowatość powierzchni jest łatwo zmywalna, zachowuje swoje właściwości zarówno przy wysokich jak i przy bardzo niskich temperaturach
  • Dostarczany w paczkach, do samodzielnego montażu

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 1000x600x850
  • Konstrukcja: skręcana
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: