WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Syfon Do Bitej Śmietany Ze Stali Nierdzewnej 0,5l Hendi 588017 Profesjonalny

Kod: 588017
Dostępność: duża ilość
264.79
264.79
251.55 251.55 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Syfony
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Syfon Do Bitej Śmietany Profesjonalny 0,5l Hendi 588017 ze Stali Nierdzewnej

Nasza propozycja dla profesjonalnych kuchni i miłośników domowej cukierni to syfon do bitej śmietany Hendi 588017. Wykonany ze stali nierdzewnej, ten solidny i trwały produkt zapewnia długotrwałe i bezproblemowe działanie, a dostępność części zamiennych gwarantuje jego długotrwałą eksploatację.

Syfon do bitej śmietany Hendi - Gastroprofit.pl

Uniwersalne Zastosowanie

Syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line 0,5l jest proste i uniwersalne urządzenie, które umożliwia przygotowanie pysznej bitej śmietany, kremów, musów czy sosów zarówno w warunkach profesjonalnych, jak i domowych. Dzięki różnym końcówkom dołączonym do zestawu, możesz dekorować desery w najbardziej finezyjny sposób.

Bezpieczeństwo i Prosta Obsługa

Syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line jest bezpieczny i bardzo prosty w obsłudze. Dzięki wytrzymałej konstrukcji, urządzenie nadaje się zarówno do zimnych deserów, jak i gorących kremów czy sosów. Bezproblemowo pracuje w temperaturze do 70 stopni C.

Wszystko, co Potrzebujesz w Jednym Zestawie

Do syfonu dołączamy 3 stalowe końcówki oraz szczoteczkę do czyszczenia. Jeden nabój gazu N2O wystarcza do przygotowania około 0,5l bitej śmietany. Syfon jest atestowany i dopuszczony do kontaktu z żywnością, może być stosowany w profesjonalnej gastronomii oraz do użytku domowego.

Wygodne Czyszczenie

Syfon do bitej śmietany Hendi jest łatwy w utrzymaniu czystości - można go myć w zmywarkach. To nie tylko wygoda, ale też gwarancja higieny, tak ważnej w kuchni.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Średnica (mm):
85
Objętość użytkowa (L):
0.5
Wysokość (mm):
235
Katalog:
Hendi

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: