Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Szafa do sezonowania mięsa 1-drzwiowa przeszklona 700l VIP NEW2020


Kod:
991730
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||||
Przewidywana wysyłka | 24 godziny | ||||||||
Dostawa |
0
|
||||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369991730 |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- OCENY (0)
- ZAPYTAJ O PRODUKT
DOJRZEWANIE jest naturalnym procesem fizykochemicznym, dzięki któremu mięso wysokiej jakości zyskuje wyjątkowy smak i staje się nieporównywalnie delikatne.
SEZONOWANIE jest techniką dojrzewania na sucho, bez konieczności pakowania próżniowego, której celem jest uzyskanie najlepszego smaku i delikatności wołowiny przy długim czasie dojrzewania. Proces ten musi przebiegać w BEZPIECZNYM i KONTROLOWANYM środowisku, w PRZEZNACZONYCH DO TEGO SZAFACH CHŁODNICZYCH. Kluczowym czynnikiem dla uzyskania doskonałych rezultatów jest MOŻLIWOŚĆ
ZARZĄDZANIA TEMPERATURĄ, WILGOTNOŚCIĄ I CYRKULACJĄ POWIETRZA. Nie mniej ważna jest LAMPA BAKTERIOBÓJCZA UVC, która umożliwia stałą kontrolę rozwoju bakterii oraz zapewnia bezpieczne środowisko pracy.
OPIS:
- Obudowa zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304 z wykończeniem S. Brite lub w kolorze czarnym stal pokryta tworzywem sztucznym;
- Wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304;
- Wnętrze z zaokrąglonymi narożnikami i profi lowanym dnem;
- Grubość izolacji 75 mm z przyjaznego dla środowiska poliuretanu;
- Regały, półki i prowadnice ze stali nierdzewnej AISI 304;
- Agregat chłodniczy "MONOBLOCK" z zewnętrznym parownikiem i osłoną ze styropianu;
- Łatwo wyjmowany w celu wymiany lub konserwacji;
- Chłodzenie powietrzem z parownikiem;
- Agregat skraplający chłodzony powietrzem klasy N (max +32°C);
- Czynnik chłodniczy R452A (GWP 2141);
- Automatyczne rozmrażanie z grzałką elektryczną;
- Elektroniczny panel sterowania MEATtouch z wyświetlaczem dotykowym 4,3";
- Interfejs z ekranem dotykowym dla jeszcze bardziej przyjaznej dla użytkownika obsługi;
- Lampa bakteriobójcza UV-C w wyposażeniu standardowym;
- Oświetlenie wewnętrzne listwami LED zimne (modele szklane);
- Zamek na klucz;
- Drzwi samozamykające z ogranicznikiem pod kątem 105° z możliwością zmiany kierunku otwierania;
- Łatwo wymienialne uszczelki magnetyczne;
- Regulowana wysokość (130-200 mm) nóżki ze stali nierdzewnej;
- Długość przewodu 2100 mm;
- Moduł łączności WiFi do systemu nadzoru;
- Poziom hałasu 52,1 dB;
- 25 poziomów półek (co 53 mm);
- Wyposażenie standardowe:
- 3 półek na przestawnych prowadnicach
- 1 szyna poprzeczna z 2 hakami
SPECYFIKACJA:
- Model VIP NEW2020
- Kolor inox
- Wymiary mm 750x850(+700)x(H)2080
- Wymiary komory mm 590x670x(H)1500
- Pojemność l 700
- Załadunek mięsa kg 150
- Temperatura °C -2/+10
- Wilgotność % U.R. 40 - 90
- Moc i napięcie kW/V 1/230
- Wyświetlacz LCD
- Oświetlenie komory LED zimne
- Waga kg 176
- Cokół opcja (kod PA1800)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
577.00
-5%
550.00
550.00
330.00
-6%
310.00
310.00
330.00
-24%
250.00
250.00
3888.64
-18%
3200.00
3200.00
128.80
-11%
115.00
115.00
159.00
-6%
149.99
149.99
210.00
-5%
200.00
200.00
5687.00
-2%
5548.00
5548.00