Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • Szybkoschładzarka MYCHILL 10 | schładzarka szokowa | 10xGN1/1 | 2,01 kW | 800x780x1700 mm Resto Quality

Kod: MYCHILL 10
Brak w magazynie
39862.00
39862.00
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04
Zalety korzystania ze schładzarek szokowych Mychef   Zawsze świeża żywność Gwałtowne schładzanie powoduje, ze struktury komórkowe są nienaruszone, co powoduje zachowanie właściwości potraw przez długi czas   Ochrona antybakteryjna Schładzanie szokowe chroni przed namnażaniem się bakterii, dzięki czemu żywność zachowuje dłużej przydatność do spożycia oraz zapobiega przed nadmiernymi stratami wagi. Żywność jest schładzana z 90°C do 3°C w ciągu 90 minut   System Cook&Chill Możesz gotować i szybko schładzać swoje potrawy. System ten jest coraz częściej stosowany w branży gastronomicznej. Korzyści wynikające z tego systemu są rozległe w zakresie jakości organoleptycznej, bezpieczeństwa żywności i przechowywania produktu   Oszczędność w zakupach i czasie przygotowania Dzięki zmniejszeniu ilości jedzenia będziesz mógł lepiej zaplanować swoje zakupy, robiąc bilans tego, czego naprawdę potrzebujesz. Dzięki temu będziesz mógł kupować surowce i produkty sezonowe w większych ilościach w lepszej cenie   Minimalizacja odpadów i zwiększone zyski Dzięki zaplanowaniu i opracowaniu menu, straty są znacznie ograniczone, zwiększając korzyści w zakresie czasu i redukcji kosztów   Opis: Wygodne sterowanie za pomocą 8 przycisków, wyświetlacza LCD i klawiatury membranowe Konstrukcja monoblock ze stali nierdzewnej AISI 304 Cyfrowy panel sterowania i klawiatura membranowa Soft Chilling - cykl schładzania (od 90°C do 3°C w ciagu 90 minut) odpowiedni dla delikatnych, małych i cienkich produktów spożywczych Hard Chilling - cykl chłodzenia (od 90°C do 3°C w ciagu 90 minut) odpowiedni dla tłustych, gęstych produktów lub dużych kawałków Cykl mrożenia - zamrażanie, które utrzymuje strukturę komórkowa żywności nienaruszona, gwarantując zachowanie właściwości potraw (schładzanie z 90ºC do -18ºC w ciągu 240 minut Sonda rdzeniowa w zestawie Kontrola według czasu lub sondy Zdejmowane prowadnice i zaokrąglone krawędzie ułatwiają czyszczenie Odpływ w dnie komory Automatyczny system odszraniania Automatyczne przełączenie na fazę konserwacji po zakończeniu cyklu Drzwi otwierane na prawo w standardzie       Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 800x780x1700 Waga [kg]: 155 Pojemność: 10xGN 1/1 lub 10 EN (600x400) Odległość miedzy prowadnicami [mm]: 67 Zasilanie [V]: 230 Moc [kW]: 2,01 Moc chłodnicza [kW]: 1,55 Wydajność chłodnicza [kg/cykl: 34 Wydajność mroźnicza [kg/cykl]: 22  
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT