• Temperówka do czekolady | nablatowa | zbiornik 11 kg | 1,75 kW | 230V | 550x500x720 mm | CHOCOTOP11 Resto Quality

Numer katalogowy: CHOCOTOP11
Brak w magazynie
41485.00
41485.00
Wpisz swój e-mail
Oceny
Przewidywana wysyłka 48 godzin
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność Brak
MASZ PYTANIA?
Opis: Profesjonalna i innowacyjna włoska temperówka do czekolady Urządzenie pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku o pojemności 11 kg, następnie jest chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego Doskonale sprawdzi się w małych i średnich cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady Temperówka posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel z możliwością programowania Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady Urządzenie posiada tryb nocny Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości W standardzie pedał do sterowania przepływem czekolady Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki Stół wibracyjny do form - za dopłatą Wolnostojący stół wibracyjny do form - za dopłatą   Wyposażenie dodatkowe: RQ14.1.VT11 - stół wibracyjny RQ14.1.VT - wolnostojący stół wibracyjny 540x320x125 mm   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 550x500x720 Pojemność zbiornika [kg]: 11 Moc [kW]: 1,75 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 63
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Imię i nazwisko
Opinia