Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Temperówka do czekolady | nablatowa | zbiornik 5,5 kg | 1,1 kW | 230V | 480x460x660 mm | CHOCOTOP Resto Quality

Kod: GP-CHOCOTOP
Brak w magazynie
36920.00
36920.00
Oceny
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność 0 szt.
Szybkie zamówienie (12) 307 06 04
Opis: Profesjonalna i innowacyjna włoska temperówka do czekolady Urządzenie pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku o pojemności 5,5 kg, następnie jest chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego Doskonale sprawdzi się w małych cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady Temperówka posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel z możliwością programowania Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady Urządzenie posiada tryb nocny Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości W standardzie pedał do sterowania przepływem czekolady Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki Stół wibracyjny do form - za dopłatą Wolnostojący stół wibracyjny do form - za dopłatą   Wyposażenie dodatkowe: RQ14.1.VT5 - stół wibracyjny RQ14.1.VT - wolnostojący stół wibracyjny 540x320x125 mm   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 480x460x660 Pojemność zbiornika [kg]: 5,5 Moc [kW]: 1,1 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 52
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Imię i nazwisko
E-mail
ZADAJ PYTANIE