WhatsApp

Termos do Żywności 50l Profi Line Hendi 710319

barcode Kod: 710319
Dostępność: średnia
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
626,35 zł netto
770,41 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Termos do żywności 50L Profi Line Hendi 710319

Spośród wielu modelu na rynku, nasza propozycja przeznaczona jest dla firm cateringowych i innych rodzajów działalności. Termos służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Przestrzeń między ściankami w Termos do żywności 50L Profi Line Hendi 710319, wypełniona specjalnym tworzywem izolującym, które zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 6 do 8 godzin.

Termos Hendi 710319 - obudowa

Mocna obudowa termosu Hendi 710319, a także pokrywa ze stali AISI 430 o grubości aż 0,8 mm gwarantują wysokie parametry izolacyjne. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu 710319, z których każdy mocowany jest dziewięcioma zgrzewami. Dzięki temu korzystanie z termosu Hendi 710319 jest bezpieczne i wygodne.

Korzystaj wygodnie i bezpiecznie - Termos do żywności 50L Profi Line Hendi 710319

Termos Hendi wyposażony jest w duży wentyl odpowietrzający dla łatwego otwierania. Gruba silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny. Pokrywa jest zapykana na aż 6 zatrzasków710319 Dół termosu Hendi 710319 wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną na śruby, co ułatwia piętrowanie termosów i jednocześnie zabezpiecza je przed uszkodzeniem.  Możliwość piętrowania różnych modeli do 35L.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
ProductMaterialOfInterior:
Stainless steel
Średnica (mm):
480
Objętość użytkowa (L):
50
Wysokość (mm):
380
ProductMaterials:
Stainless steel;18/8 Stainless steel

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×