WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Termos do Żywności z Kranem 50l Profi Line Hendi 710333

barcode Kod: 710333
Dostępność: duża
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
996,67 zł netto
1 225,91 zł brutto
976,74 zł netto 1 201,39 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Jaki termos do żywności z kranem wybrać? Poznaj naszą propozycję: Termos do żywności z kranem 50L Profi Line Hendi 710333

Spośród wielu modelu na rynku, nasza propozycja przeznaczona jest dla firm cateringowych i innych rodzajów działalności. Termos służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Przestrzeń między ściankami w Termos do żywności z kranem 50L Profi Line Hendi 710333, wypełniona specjalnym tworzywem izolującym, które zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 6 do 8 godzin.

Termos z kranem Hendi 710333 - obudowa

Mocna obudowa termosu Hendi 710333, a także pokrywa ze stali AISI 430 o grubości aż 0,8 mm gwarantują wysokie parametry izolacyjne. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu 710333, z których każdy mocowany jest dziewięcioma zgrzewami. Dzięki temu korzystanie z termosu Hendi 710333 jest bezpieczne i wygodne. Kran ze stali nierdzewnej z wylewką umieszczoną na wysokości około 45 mm od podłoża wyposażony w system gwarantujący jego długotrwałą eksploatację.

Korzystaj wygodnie i bezpiecznie - Termos do żywności z kranem 50L Profi Line Hendi 710333

Termos Hendi wyposażony jest w duży wentyl odpowietrzający dla łatwego otwierania. Gruba silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny. Pokrywa jest zapykana na aż 6 zatrzasków710333 Dół termosu Hendi 710333 wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną na śruby, co ułatwia piętrowanie termosów i jednocześnie zabezpiecza je przed uszkodzeniem. Możliwość piętrowania różnych modeli do 35L.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Objętość użytkowa (L):
50
ProductMaterials:
Stainless steel
Średnica (mm):
480
Wysokość (mm):
380

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×