WhatsApp

Torba Do Pizzy Dla Dostawcy 2x Karton 60x60 Podgrzewana Stelaż Furmis T2xxlpu/Czerwona N

Kod: T2XXLPU/CZERWONA N
Dostępność: duża ilość
799.58
799.58
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Zewnętrzne poszycie wykonane z nylonu, zamiast tradycyjnie używanej kodury, który jest bardzo trwałym i odpornym na zużycie oraz uszkodzenia materiałem
  • Torba wykonana z nylonu znacznie dłużej zachowuje swoje parametry
  • Magnetyczne zamykanie torby jest znacznie trwalsze od rzepów, które z upływem czasu podczas intensywnej eksploatacji tracą swoje właściwości
  • Magnesy trzymają zawsze z taką samą siłą, ale również dzięki swoim właściwościom zawsze dociągają klapę do właściwej pozycji
  • Zamykanie magnetyczne jest znacznie bardziej praktyczne w użyciu, gdyż pozwala otwierać oraz zamykać torbę przy użyciu jednej ręki
  • Miękkie rączki ułatwiające wygodne chwytanie uszu i komfortowe przenoszenie torby
  • Zapewnia doskonałe właściwości termoizolacyjne w najtrudniejszych warunkach
  • Wykonana z bardzo mocnego i łatwo zmywalnego nylonu
  • Lekka i wygodna konstrukcja
  • Posiada przezroczystą kieszeń na rachunki
  • System Bag on Bag umożliwia łączenie kilku toreb ze sobą
  • Wymiary wewnętrzne (cm): 62x62x11
  • Usztywnienie konstrukcji za pomocą wyjmowanego stelaża
  • Podgrzewanie za pomocą pada grzewczego podłączanego za pomoca kabla do gniazda zapalniczki samochodowej
  • Możliwość podłączenia do zasilacza umożliwiającego podgrzewanie torby w lokalu z gniazdka 230V (opcja)
  • Zapewnia możliwość utrzymania temperatury do 85 st. C
  • Posiada zabezpieczenie termiczne
Parametry:
Rodzaj zapięcia:
Magnes
Ilość kartonów.:
2
System Bag on Bag:
tak
Rozmiar pudełka na pizzę:
62x62 cm
Materiał.:
Nylon
Usztywnienie:
stelaż
Właściwości termoizolacyjne:
zaawansowane
Podgrzewanie.:
tak
Kolor.:
czerwony

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: